Aile Bakanlığı Online Başvuru İle Kamu Personel Alımı! 3 Şehir

Aile Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere Daimi süreli personel alımı gerçekleştirecektir. İş Başvuru süreci haberimizde yer almaktadır.

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü yayımladığı 4 farklı unvan için personel alımı gerçekleştirecektir. Yayımlanan personel alımı ilanına göre Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi 3 kadro için ve 1 kişi Büro Görevlisi alımı için istihdam edilecektir.

Aile Bakanlığı SYDV Personel Alımı Online Mi Olacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere Kayseri, Samsun ve Sinip illerinde görevlendirilecek 4 Daimi süreli İşçi personel alımı gerçekleştirilecektir.

Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Tarihleri

Kayseri Özvatan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Bünyesinde, Samsun Salı Pazarı SYDV bünyesinde, Sinop SYDV bünyesinde iş başvurusunda bulunacak adaylar için son iş başvuru tarihi 30 Ekim 2023, Samsun Yakakent SYDV Büro görevlisi alımı için 25 Ekim 2023 tarihi olarak açıklanmıştır.

Aile Bakanlığı SYDV Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

Kayseri, Samsun, Sinop illeri için görevlendirilecek Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için gerekli ortak şartlar; Bilgisayar programlarını ve ofis uygulamalarını biliyor olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmak. Başvuruda bulunacağı İl için kesintisiz olarak en az 6 (Altı) ay süreyle ikamet ediyor olmak.

Samsun Yakakent Büro Görevlisi Alımı için gerekli başvuru şartları; Bilgisayar sertifikasına sahip olmak ve ya lisans eğitiminde bilgisayar dersi (transkript) almış olmak. Word, Excel, Powerpoint ve diğer temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim Bilimleri, Bilgi ve Belge Yönetimi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Bölümlerinden birinden mezun olmak.

Vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak.18 yaşını bitirmiş olmak ve 40 yaşını doldurmamış olmak, En az 4 yıllık Yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim Bilimleri, Bilgi ve Belge Yönetimi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Bölümlerinden birinden mezun olmak. Kamu Personeli Seçme sınavında 2022 veya 2023 Yılları KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Başvuru tarihinden önce Yakakent ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak. Bilgisayar sertifikasına sahip olmak ve ya lisans eğitiminde bilgisayar dersi (transkript) almış olmak. Word, Excel, Powerpoint ve diğer temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Adayların iş başvurusu 2 adet vesikalık fotoğraf T.C Kimlik numarası yazılı bulunan nüfus cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi Adli Sicil Belgesi İkametgâh Belgesi Özgeçmiş, Diploma, sertifika veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi(Belge aslı ibraz edilecektir. KPSS sonuç belgesi, Sürücü belgesi önlü-arkalı fotokopisi ve varsa Yüksek Lisans ve Yabancı dil sınav sonuçları, alanı ile ilgili staj ve ilgili sertifikalar, iş deneyim belgesi ile sivil toplum kuruluşlarında aktif görev aldığını gösterir belgeler Bilgisayar ve Ofis Programları sertifika fotokopileri ile birlikte iş başvurusu yapılabilecektir.

Sağlık raporu (Mülakata çağrılacak adaylardan tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık raporu istenecektir.)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri