Bakanlık En Az Lise Memur Alımı Yapıyor! 3 Farklı ilan Online Başvuruları

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde güncel memur alımı online başvuruları 3 ilan kapsamında devam ediyor. Başvuru süreci 6 ve 7 Kasım 2023 tarihlerinde sona erecektir. İşte sürece dair tüm detaylar.

T.C. Rabat Büyükelçiliği ile T.C. Budapeşte Büyükelçiliği ve T.C. Karlsruhe Başkonsolosluğu için yeni sözleşmeli sekreter alımı başvuruları tamamlanıyor. Başvurulara dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte gerekli bilgileri KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız yazımız.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Rabat ile Karlsruhe için 41, Budapeşte için 46 yaşından gün almamış olmak, kamu haklarından yoksun bulunmamak, askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak, her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek Bilgisayar kullanabilmek gerekiyor. Karlsruhe Başkonsolosluğu için Almanca ve Türkçe bilmek, Rabat Büyükelçiliği için Fransızca ve Türkçe bilmek, Budapeşte Büyükelçiliği için Macarca ve Türkçe bilmek şartları var.

Dışişleri Bakanlığı memur alımlarına hangi bölüm mezunları başvuru yapabilir?

Adayların tüm ilanlar için en az lise veya dengi okul mezunu olması y eterlidir.

Güncel personel alımları başvuru süreci nasıl işler?

Başvurular Rabat Büyükelçiliği için 7 Kasım'a kadar, Budapeşte için 6 Kasım, Karlsruhe Başkonsolosluğu için ise yine 7 Kasım'a kadar yapılabilecektir. Başvurular Dışişleri Bakanlığı bünyesinde online olarak yapılabilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri