Beklenen Duyuru 11 Bin 455 Kamu Personel Alımı! GSB Büro Destek Güvenlik

GSB Büro Personeli, Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli ve Psikolog alımı için 11.455 kamu personeli alımı duyurusu yapıldı. Yayımlanan açıklamada kontenjanlar belli oldu.

GSB tarafından beklenen açıklamalar ve duyurular geldi. Yayımlanan açıklamaya göre büro personeli, destek personeli, psikolog ve koruma ve güvenlik görevlisi alımı için açıklama yapıldı. Yayımlanan açıklama haberimizde.

Gençlik ve Spor Bakanı Açıkladı

Dr. Osman Aşkın Bak, Bakanlık merkez ve taşra teşkilat birimlerinde istihdam edilmek üzere 11 bin 455 sözleşmeli personel alacak.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bakan, Bakanlık merkez ve taşra teşkilat birimlerinde istihdam edilmek üzere 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacağını belirtti.

11.455 Kamu Personeli Alımı Hangi Unvanlarda?

  • Büro personeli,
  • psikolog
  • destek personeli (temizlik)
  • koruma ve güvenlik görevlisi
  • destek personeli (bakım-onarım)

GSB Kamu Personeli Alımı Başvuru Tarihleri

Büro personeli, psikolog ve destek personeli (temizlik) için başvurular, 28 Ağustos – 01 Eylül 2023 tarihlerinde, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli (bakım-onarım) için ise başvurular 28 Ağustos – 6 Eylül 2023 tarihlerinde yapılacak.

GSB 11.455 Kamu Personeli Alımı Başvurusu

Başvurular e-Devlet üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden internet aracılığıyla yapılacak.

Başvurular başladığı zaman KAMU PERSONELİ ALIMI sitesi olarak sizlere ulaştıracağız. Başvuru şartları henüz yayımlanmamış olup şartlarla ilgili taleplerinizi yorum olarak haberimizin sonuna yazabilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (30)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri