Devlet Hastanesi 20 Branş 168 Memur Alımı Bugün Açıklandı! En Az Lise

Kamu hastanesi bünyesinde 20 farklı ünvanda olmak üzere 168 yeni memur alımı başvuruları bugün açıklandı. Lise, önlisans ve lisans memur alımları ve tüm detayları bu yazımızda.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli yeni memur alımı açıklandı. 168 kamu personeli alımı tüm detayları, süreci ve şartları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz. Büro Personeli, Destek Personeli (İtfaiyeci), Destek Personeli (Sıhhi Tesisatçı), Destek Personeli (Mobilya Döşemecisi), Destek Personeli (Asansörcü), Destek Personeli (Çatı Ustası), Destek Personeli (Seramik Karo Kaplamacısı), Destek Personeli (Boyacı), Destek Personeli (Garson), Destek Personeli (Temizlikçi), Diğer Sağlık Personeli, Diyetisyen, Eczacı, Hemşire, Sağlık Fizikçisi, Sağlık Teknikeri, Programcı, Tekniker, Teknisyen, Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı açıklandı.

Sözleşmeli memur alımı şartları nelerdir?

657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır. 2022 KPSS lisans mezunlarında KPSSP3, önlisans mezunlarında KPSSP93 ve lise mezunlarında KPSSP94 puan türleri dikkate alınacaktır. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmamak, nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamak gerekiyor.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

10 Büro Personeli İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Maliye, Yönetim Bilişim Sistemleri, İnsan Kaynakları Yönetimi veya İnsan Kaynakları, Halkla İlişkiler veya Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

2 Büro Personeli Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulunda çalıştırılmak üzere, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılı KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Büro Personeli Gemerek Meslek Yüksekokulunda çalıştırılmak üzere, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılı KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

2 Büro Personeli İmranlı Meslek Yüksekokulunda çalıştırılmak üzere, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılı KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Büro Personeli Koyulhisar Meslek Yüksekokulunda çalıştırılmak üzere, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılı KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Büro Personeli Divriği Nuri Demiras Meslek Yüksekokulunda çalıştırılmak üzere, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılı KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Büro Personeli Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda çalıştırılmak üzere, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılı KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

2 Büro Personeli Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulunda çalıştırılmak üzere, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılı KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Destek Personeli (İtfaiyeci) Üniversitemiz temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. MEB’den onaylı İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Cinsiyeti Erkek olmak.

1 Destek Personeli (Sıhhi Tesisatçı) Üniversitemiz temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, MEB’den onaylı Sıhhi Tesisatçılık sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak, Cinsiyeti Erkek olmak.

2 Destek Personeli (Mobilya Döşemecisi) Üniversitemiz temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, MEB’den onaylı Mobilya Döşeme İmalat sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak, Cinsiyeti Erkek olmak.

3 Destek Personeli (Asansörcü) Üniversitemiz temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim kuramlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Yükseköğretim kuramlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, MEB’den onaylı Asansör Sistemleri sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Cinsiyeti Erkek olmak.

1 Destek Personeli (Çatı Ustası) Üniversitemiz temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, MEB’den onaylı Çatı Sistemleri sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Cinsiyeti Erkek olmak.

1 Destek Personeli (Seramik Karo Kaplamacısı) Üniversitemiz temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, MEB’den onaylı Seramik Karo Kaplamacısı sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Cinsiyeti Erkek olmak.

1 Destek Personeli (Boyacı) Üniversitemiz temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, MEB’den onaylı Boyacı sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Cinsiyeti Erkek olmak.

42 Destek Personeli (Temizlikçi) Üniversitemiz Birimlerinde (Merkez ve taşra) temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. Cinsiyeti Erkek olmak.

15 Destek Personeli (Temizlikçi) Üniversitemiz Birimlerinde (Merkez ve taşra) temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. Cinsiyeti Kadın olmak

1 Destek Personeli (Garson) Ortaöğretim kuramlarının herhangi bir alanından mezun olmak, Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, Hijyen ve sanitasyon eğitimi ile Gıda güvenliği yönetim sistemi sertifikalan bulunmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Cinsiyeti Kadın olmak

1 Destek Personeli (Temizlikçi) Suşehri Sağlık Yüksekokulunda çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim kuramlarının herhangi bir alanından mezun olmak, Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. Cinsiyeti Kadın olmak.

1 Destek Personeli (Temizlikçi) Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulunda çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim Kuramlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Yükseköğretim kuramlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. Cinsiyeti Kadın olmak.

1 Destek Personeli (Temizlikçi) Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulunda çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim Kuramlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. Cinsiyeti Erkek olmak.

1 Diğer Sağlık Personeli Ortaöğretim Kuramlarının Acil Tıp Teknisyenliği veya İlk yardım ve Acil Bakım Teknisyenliği alanından mezunu olmak.

2 Diyetisyen Beslenme ve Diyetetik lisans programından mezun olmak. Yemek Üretim İşletmelerinde çalışmış olmak.

2 Eczacı Eczacılık lisans programından mezun olmak. KPSS puan şartı aranmamaktadır. Aday sayısının pozisyon sayısından fazla olması durumunda bu pozisyon için sözlü sınav yapılacaktır.

10 Hemşire Hemşirelik Bölümü lisans mezunu olmak. Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 Sağlık Fizikçisi Fizik, Fizik Mühendisliği veya Nükleer Enerji Mühendisliği lisans bölümü mezunu olup, Radyoterapi Fiziği, Diagnostik Radyoloji Fiziği veya Nükleer Tıp Fiziği alanlarından birinden yüksek lisans mezunu olmak.

1 Sağlık Teknikeri Laborant ve Veteriner Sağlık önlisans programından mezun olmak. Veteriner Fakültesinde istihdam edilecektir.

1 Sağlık Teknikeri Diş Protez Teknolojisi önlisans programından mezun olmak. Diş Hekimliği Fakültesinde İstihdam edilecektir.

5 Sağlık Teknikeri Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezunu olmak. Hasta ilişkileri ve stres yönetimi ile F Klavye sertifikaları bulunmak, Cinsiyeti Erkek olmak.

5 Sağlık Teknikeri Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezunu olmak. Hasta ilişkileri ve stres yönetimi ile F Klavye sertifikaları bulunmak, Cinsiyeti Kadın olmak.

2 Sağlık Teknikeri Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik veya Sağlık Kurumlan İşletmeciliği önlisans programlarının birinden mezun olmak. Hastane idari departmanlarında en az 5 yıl çalışmış olmak ve aynı süre kadar sigorta primi yatırılmış olması gerekmektedir.

2 Sağlık Teknikeri Ağız ve Diş Sağlığı önlisans programından mezun olmak. Diş Hekimliği Fakültesinde istihdam edilecektir.

4 Sağlık Teknikeri Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans programından mezun olmak. Üniversite Hastanesinde istihdam edilecektir.

1 Sağlık Teknikeri Optisyenlik veya Optometri önlisans programların birinden mezun olmak. Üniversite Hastanesinde istihdam edilecektir.

2 Sağlık Teknikeri Laboratuvar, Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar önlisans programlarının birinden mezun olmak. Üniversite Hastanesinde istihdam edilecektir.

1 Sağlık Teknikeri Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programların birinden mezun olmak. ESWL ve İleri MR Uygulamaları Eğitimi sertifikalarına sahip olmak. Üniversite Hastanesinde istihdam edilecektir.

1 Sağlık Teknikeri Eczane Teknikerliği, Eczane Hizmetleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. Üniversite Hastanesinde istihdam edilecektir.

2 Programcı Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak. YDS’den en az (D) düzeyinde (İngilizce) puan almış olmak. KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun on katına kadar belirlenen adaylara üniversitemiz tarafından sözlü sınav yapılacaktır. Sonuncu aday ile aynı puana sahip olan adaylarda sözlü sınava çağrılacaktır.

1 Tekniker Elektrik, Elektronik/Elektromekanik Teknolojileri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Tekniker Biyomedikal Cihaz Teknolojisi önlisans programından mezun olmak.

1 Tekniker Bilgisayar Programcılığı veya Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama önlisans programlarının birinden mezunu olmak.

1 Tekniker Kimya Teknolojisi önlisans programından mezunu olmak.

1 Tekniker Mekatronik veya Mekatronik Teknoloji önlisans programlarının birinden mezun olmak.

3 Teknisyen Ortaöğretim kuramlarının ElektrikElektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak.

5 Teknisyen Ortaöğretim Kuramlarının Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alanı ve Dallarından mezun olmak.

5 Teknisyen Ortaöğretim Kuramlarının Makine Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak.

2 Teknisyen Ortaöğretim Kuramlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak.

2 Teknisyen Ortaöğretim Kuramlarının Bilişim Teknolojileri Alanı ve Dallarından mezun olmak.

9 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Üniversitemiz Merkez ve taşra Güvenlik Hizmetlerinde çalıştırılmak üzere; Herhangi bir Önlisans programından mezun olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve belgelendirmek. 170 cm'den kısa boylu olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki farkın 15’den fazla 13’ten az olması. (Örneğin 70+15=85'ten fazla, 7013=57'ten az olmaması gerekmektedir.) En az 1 yıl Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak çalışmış olmak ve aynı süre kadar sigorta primi yatırılmış olması gerekmektedir. Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. Cinsiyeti Erkek olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Gemerek Meslek Yüksekokulu Güvenlik Hizmetlerinde çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim Kuramlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Yükseköğretim kuramlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve belgelendirmek. 165 cm'den kısa boylu olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki farkın 15 ’den fazla 13’ten az olması. (Örneğin 65+15=80'den fazla, 6513=52'den az olmaması gerekmektedir.) En az 1 yıl Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak çalışmış olmak ve aynı süre kadar sigorta primi yatırılmış olması gerekmektedir. Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. Cinsiyeti Kadın olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Güvenlik Hizmetlerinde çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim Kuramlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Yükseköğretim kuramlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve belgelendirmek. 170 cm'den kısa boylu olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki farkın 15’den fazla 13’ten az olması. (Örneğin 70+15=85'ten fazla, 7013=57'ten az olmaması gerekmektedir.) En az 1 yıl Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak çalışmış olmak ve aynı süre kadar sigorta primi yatırılmış olması gerekmektedir. Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. Cinsiyeti Erkek olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Güvenlik Hizmetlerinde çalıştırılmak üzere, Ortaöğretim Kuramlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Yükseköğretim kuramlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve belgelendirmek. 165 cm'den kısa boylu olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki farkın 15 ’den fazla 13’ten az olması. (Örneğin 65+15=80'den fazla, 6513=52'den az olmaması gerekmektedir.) En az 1 yıl Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak çalışmış olmak ve aynı süre kadar sigorta primi yatırılmış olması gerekmektedir. Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. Cinsiyeti Kadın olmak.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi memur alımı süreci nasıl işler?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi memur alımları için başvurular 26 Aralık 2023’e kadar yapılabilecektir. Başvurular temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (belgelerin aslı görülerek) adayların Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri