DOB 6 Şehirde Sözleşmeli 45 Kamu Personeli Alımı Açıklandı! KPSS 60

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile Ankara, İstanbul, İzmir, Mersin, Antalya ve Samsun Müdürlüklerinde KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın adaylar arasından aşağıda belirtilen 39 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi Erkek/Kadın, Şoför Erkek, Elektrikçi Erkek, Bilgisayar Bakım Onarım, Sıhhi Tesisatçı Erkek ve Boyacı Erkek) ve 6 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) olmak üzere toplam 45 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Kamu memur alımı başvuru şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, askerlikle ilişiği olmamak, T.C. vatandaşı olmak, herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak gerekiyor.

DOP personel alımı yapılacak iller-kontenjanlar

Devlet Opera Ve Balesi Genel Müdürlüğü için Destek Personeli (Temizlik Görevlisi Erkek) 2, Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) 2.

Ankara Dob Müdürlüğü için Destek Personeli (Temizlik Görevlisi Erkek) 2, Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) 2.

İstanbul Dob Müdürlüğü için Destek Personeli (Temizlik Görevlisi Erkek) 5, Destek Personeli (Temizlik Görevlisi Kadın) 3, Destek Personeli (Şoför Erkek) 2, Destek Personeli (Elektrikçi Erkek) 1, Destek Personeli (Bilgisayar Bakım Onarım) 2.

İzmir Dob Müdürlüğü için Destek Personeli (Temizlik Görevlisi Erkek) 2, Destek Personeli (Şoför Erkek) 2, Destek Personeli (Elektrikçi Erkek) 1, Destek Personeli (Sıhhi Tesisatçı Erkek) 1, Destek Personeli (Boyacı Erkek) 1.

Mersin Dob Müdürlüğü için Destek Personeli (Temizlik Görevlisi Erkek) 3, Destek Personeli (Temizlik Görevlisi Kadın) 1, Destek Personeli (Şoför Erkek) 1, Destek Personeli (Sıhhi Tesisatçı Erkek) 1.

Antalya Dob Müdürlüğü için Destek Personeli (Temizlik Görevlisi Kadın) 1, Destek Personeli (Şoför Erkek) 1, Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) 2.

Samsun Dob Müdürlüğü için Destek Personeli (Temizlik Görevlisi Erkek) 4, Destek Personeli (Temizlik Görevlisi Kadın) 3.

Kamu personel alımı nitelikleri nelerdir?

Destek Personeli (Temizlik Görevlisi - Erkek) alımı için KPSS 60, 35 yaşını doldurmamış olmak, Ortaöğretim kurumlarının lise ve dengi okullarından mezun olmak.

Destek Personeli (Temizlik Görevlisi - Kadın) alımı için KPSS 60, Ortaöğretim kurumlarının lise ve dengi okullarından mezun olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı için KPSS 60,İlan tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, Herhangi bir önlisans bölümünden mezun olmak, Özel Güvenlik Kimlik Kartına (Silahlı-Silahsız) sahip olmak.

Destek Personeli (Şoför - Erkek) alımı için KPSS 60, İlan tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, Ortaöğretim kurumlarının lise ve dengi okullarından mezun olmak, Görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Eski tip ehliyeti olanlar D sınıfı, yeni tip ehliyeti olanlar B, C ve D sınıfı sürücü belgesine (Manuel vites) sahip olmak.

Destek Personeli (Elektrikçi - Erkek) alımı için KPSS 60, İlan tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, Mesleki ve Teknik Eğitim veren Liselerin Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı bölümlerinden mezun olmak.

Destek Personeli (Bilgisayar Bakım Onarım) alımı için KPSS 60, İlan tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, Mesleki ve Teknik Eğitim veren Liselerin Bilişim Teknolojisi Alanı veya bilgisayar bölümlerinden mezun olmak.

Destek Personeli (Sıhhi Tesisatçı - Erkek) alımı için KPSS 60, İlan tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, Mesleki ve Teknik Eğitim veren Liselerin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı bölümlerinden mezun olmak veya Lise ve Dengi okul mezunu olup sıhhi tesisat sertifikasına sahip olmak.

Destek Personeli (Boyacı - Erkek) alımı için KPSS 60, İlan tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, Lise ve Dengi okul mezunu olup boyacılık dalında ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak gerekiyor.

Devlet Opera ve Balesi memur alımı süreci

Devlet Opera ve Balesi DOB bünyesinde memur alımları için başvurular elektronik ortamda e-Devlet Kapısı üzerinden Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı internet adresinden 3-17 Kasım 2023 tarihleri arasında alınacaktır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri