Ekim Ayı KPSS 60 Kamu Personeli Alımı Yapılacak! İkamet Şartsız

Kamuya Ekim ayı başvuruları kapsamında KPSS 60 puanla devlet memuru alımı yapılacak. Güncel başvuru süreci, ikamet şartsız başvuru ve tüm bilgileri hemen bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 60 puanla EKİM AYI yeni devlet memuru alımı yapılacak. Güncel başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte KAMU PERSONELİ ALIMI olarak güncel memur personel alımı başvuru tüm detaylarının yer aldığı haberimiz.

Devlet memuru alımı başvuru şartları

Devlet Memurları Kanununda yer alan genel hususlara haiz olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, TCK’da yer alan suçlardan mahkum olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli olmamak, en az (B) sınıfı sürücü belgesi olmak ve daha önce çalıştığı kamu kurum, kuruluşlarından disiplinsizlik ya da ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak gerekmektedir.

Kamu memur alımı nitelikleri

Teknik Hizmetler TH sınıfı 8. derece Mühendis alımı kadrosuna başvuru için adayların jeoloji mühendisliği mezunu olması ile 2022 KPSS’den en az 60 ve üzeri puanı olması gerekmektedir.

Genel İdari Hizmetler GİH 9. derece Ekonomist alımı kadrosuna başvuru için adayların Maliye, İktisat, Ekonomi ve Finans bölümünden mezunu olması ile 2022 KPSS’den en az 60 ve üzeri puanı olması gerekmektedir.

Maden Belediyesi memur personel alımı başvuruları ne zaman?

Türkiye geneli başvuru ile Elazığ Maden Belediyesi memur alımında süreç 1-3 Ekim tarihleri arasında olacak. Adaylar başvurularını şahsen, postayla ya da online olarak e-mail adresine yaparak tamamlayabileceklerdir. Başvuru adresi: “Camii kebir mahallesi Mustafa Keser caddesi belediye hizmet binası No/5 adresindeki Maden Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü Maden/Elazığ”.

Maden Belediyesi kamu personeli alımı kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri