En Az Lise KPSS Taban Puansız Memur Alımı Açıklandı! İkamet Şartsız

Mardin Artuklu Üniversitesi memur alımları kapsamında yeni başvurular açıklandı. Kamu personeli alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni 4/B (sözleşmeli) personel alım ilanı açıklandı. 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır. Başvuru süreci ve tüm detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

Memur alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen genel şartlar. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, her kadro için belirlenmiş öğrenim şartlarını taşımak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak gerekmektedir.

Kamu memur alımı nitelikleri nelerdir?

1 Avukat KPSS P3 Erkek/Kadın Hukuk Fakültesi Mezunu Olmak. Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olmak. Alanında en az 2 (iki) yıl çalışma deneyimine sahip olmak.

1 Büro Personeli KPSS P3 Erkek/Kadın Herhangi Bir Lisans Mezunu Olmak. İş Yaşamında Etik Kurallar Geliştirme ve Uyum Eğitimi (MEB Onaylı), Temel Sekreterlik Hizmetleri (MEB Onaylı), İş ve Sosyal Hayatta İletişim (MEB Onaylı), Değişim ve Sürekli İyileştirme sertifikalarına sahip olmak.

1 Büro Personeli KPSS P3 Erkek/Kadın Herhangi Bir Lisans Mezunu Olmak. Genel Muhasebe, Personel Bordro ve Özlük İşleri Eğitimi, Bilgisayarlı Muhasebe, Maliyet ve Yönetim Muhasebesi Geliştirme ve Uyum Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

1 Büro Personeli KPSS P3 Erkek/Kadın Herhangi Bir Lisans Mezunu Olmak. Problem Çözme Teknikleri Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Veri Hazırlama Analiz ve Raporlama Eğitimi, Performans Değerlendirme Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Kurumsal İletişim Geliştirme ve Uyum Eğitimi sertifikalarına sahip olmak

1 Büro Personeli KPSS P3 Erkek/Kadın Herhangi Bir Lisans Mezunu Olmak. En az B sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Belgesine sahip olmak. İş Güvenliği veya İş Sağlığı ve Güvenliği alanında en az 2 (iki) yıl çalışma deneyimine sahip olmak.

1 Destek Personeli (Temizlik) KPSS P94 Bayan Ortaöğretim Mezunu Olup Hijyen sertifikasına sahip olmak.

1 Destek Personeli (Temizlik) KPSS P94 Erkek Ortaöğretim Mezunu Olup Hijyen Eğitimi (MEB Onaylı), Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Her Türlü Çöp ve Atık Maddeler İle İlgili İşler, Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık sertifikalarına sahip olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi KPSS P94 Erkek Ortaöğretim Mezunu Olup Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi KPSS P94 Erkek Ortaöğretim Mezunu Olup Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi KPSS P94 Erkek Ortaöğretim Mezunu Olup Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak.

Koruma ve güvenlik görevlisi kadrosu alımı için Yapılacak görev gereği nöbet, vardiya, mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek psikiyatrik hastalığı bulunmamak, bedensel özürlü olmamak, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, yüz çehresinde sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engelleri bulunmamak, sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel bir hali bulunmamak, Erkek adaylar için 165 cm’den, Kadın adaylar için 160 cm’den kısa olmamak, silahlı/silahsız özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak gerekmektedir.

Destek personeli (temizlik) kadrosu alımı için görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, lisans mezunları için 2022 KPSS P3 puanı, önlisans mezunları için 2022 KPSS P93 puanı, ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS P94 puanına sahip olmak gerekmektedir.

Artuklu Üniversitesi memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Artuklu Üniversitesi memur alımları için adayların 15 Kasım’a kadar iş ve işlemleri şahsen bu adrese yapmaları isteniyor: “Mardin Artuklu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (Nur Mah. Diyarbakır Yolu Yenişehir Yerleşkesi, 47200 Artuklu/Mardin)”.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri