En Az Lise Mülakatsız 9 Ünvan 4/B Memur Alımı Başladı! İkamet Şartsız

Kamu üniversitesi bünyesinde en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği memur alımı açıklandı. Başvurular, şartlar ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor. İşte detaylar.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle mülakatsız memur alımı yapılacak. Mimar, Tekniker, Teknisyen, Mühendis, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Büro Personeli alımı açıklandı.

Memur alımı şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özrü bulunmamak, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Destek Personeli pozisyonları haricindeki atanmaya hak kazanan tüm adaylardan tam teşekküllü Devlet Hastanelerinin uzman hekimlerinden alınan Görevini Devamlı Yapmasına Engel Olabilecek Akıl Hastalığı ve Ruhsal Bozukluğu Bulunmadığına dair rapor istenecektir.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

1 Mimar alımı için Mimarlık Bölümü Lisans Mezunu Olmak, 2022 KPSS 80 almış olmak.

1 Tekniker (İnşaat) alımı için İnşaat Teknolojisi Önlisans Programından Mezun Olmak, 2022 KPSS 60 almış olmak.

1 Tekniker (Elektrik) alımı için Elektrik Önlisans Programından Mezun Olmak, 2022 KPSS 60 almış olmak.

1 Tekniker (İklimlendirme ve Soğutma) alımı için İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Önlisans Programından Mezun Olmak, 2022 KPSS 60 almış olmak.

1 Teknisyen alımı için Bilgisayar Programcılığı Önlisans Programından Mezunu Olmak, 2022 KPSS 60 almış olmak.

1 Mühendis alımı için İnşaat Mühendisliği Bölümü Lisans Mezunu Olmak, Belgelendirmek Kaydı İle Lisans Mezuniyetinden Sonra En Az Bir Yıl Şantiye Şefliği Yapmış Olmak ve İnşaat Mühendisi Olarak En Az Yedi (7) Yıl Deneyime Sahip Olmak, 2022 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına Girmiş Olmak.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Ağız ve Diş Sağlığı Önlisans Programından Mezun Olmak, 2022 KPSS 60 almış olmak.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Diş Protez Teknolojisi Ön Lisans Programından Mezun Olmak, 2022 KPSS 60 almış olmak.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Tıbbı Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans Programından Mezun Olmak, 2022 KPSS 60 almış olmak.

1 Diğer Sağlık Personeli alımı için Ortaöğretim Kurumlarının Diş Protez Alanı Diş Protez Teknisyenliği Dalından Mezun Olmak, 2022 KPSS 60 almış olmak.

1 Destek Personeli (Erkek) (Basit Bakım ve Onarım) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının Ahşap Teknolojisi veya Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanından Mezun Olmak ya da Herhangi Bir Ortaöğretim Kurumundan Mezun Olup, Ahşap Teknolojisi veya Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanlarında MEB Onaylı İş Yeri Açma Belgesi veya MEB Onaylı Ustalık Belgesi veya MEB Onaylı Kalfalık Belgesi veya Mesleki Yeterlilik Kurumundan Alınmış Mesleki Yeterlilik Belgesine Sahip Olmak, İlanın Son Başvuru Tarihi İtibariyle Otuz Beş (35) Yaşını Doldurmamış Olmak.

1 Destek Personeli (Erkek) (Basit Bakım ve Onanm) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının Metalürji Teknolojisi veya Metal Teknoloji Alanlarının Birinden Mezun Olmak ya da Herhangi Bir Ortaöğretim Kurumundan Mezun Olup, Metalürji/Metal Teknolojisi Alanında MEB Onaylı İş Yeri Açma Belgesi veya MEB Onaylı Ustalık Belgesi veya MEB Onaylı Kalfalık Belgesi veya Mesleki Yeterlilik Kurumundan Alınmış Mesleki Yeterlilik Belgesine Sahip Olmak, İlanın Son Başvuru Tarihi İtibariyle Otuz Beş (35) Yaşını Doldurmamış Olmak.

13 Destek Personeli (Kadın) (Temizlik) alımı için Herhangi Bir Ortaöğretim Kurumundan Mezun Olmak, Belgelendirmek Kaydı İle Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Hijyen Belgesine Sahip Olmak. Temizlik Görevini Devamlı Yapmasına Engel Olabilecek Hastalık ve Benzeri Engelleri Bulunmamak, İhtiyaç Olması Halinde Vardiyalı Çalışma Düzenini Kabul Etmek, alımı için 2022 KPSS 60 almış olmak.

3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı için Herhangi Bir Ortaöğretim Kurumundan Mezun Olmak, İlan Tarihi İtibariyle Özel Güvenlik Temel Eğitimini Başarı ile Tamamlamış Olmak ve Son Başvuru Tarihi İtibarıyla Geçerlilik Süresi Dolmasına En Az Altı Ay Kalmış Silahlı/Silahsız Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına Sahip Olduğunu Belgelemek, 170 Cm’den Kısa Olmamak, 2022 KPSS 60 almış olmak.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı için Özel Güvenlik ve Koruma Ön Lisans Programından Mezunu Olmak, alımı için İlan Tarihi İtibariyle Geçerlilik Süresi Dolmasına En Az Altı Ay Kalmış Silahlı/Silahsız Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına Sahip Olduğunu Belgelemek, 170 Cm’den Kısa Olmamak, 2022 KPSS 60 almış olmak.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Kadın) alımı için Herhangi Bir Ortaöğretim Kurumundan Mezun Olmak, alımı için İlan Tarihi İtibariyle Özel Güvenlik Temel Eğitimini Başarı ile Tamamlamış Olmak ve Son Başvuru Tarihi İtibarıyla Geçerlilik Süresi Dolmasına En Az Altı Ay Kalmış Silahlı/Silahsız Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına Sahip Olduğunu Belgelemek, İlanın Son Başvuru Tarihi İtibariyle Otuz Beş (35) Yaşını Doldurmamış Olmak, 165 Cm’den Kısa Olmamak, 2022 KPSS 60 almış olmak.

1 Büro Personeli alımı için Adalet Önlisans Programından Mezun Olmak, 2022 KPSS 70 almış olmak.

3 Büro Personeli alımı için İşletme Bölümü Lisans Mezunu Olmak, 2022 KPSS 70 almış olmak.

3 Büro Personeli alımı için İktisat Bölümü Lisans Mezunu Olmak, 2022 KPSS 70 almış olmak.

3 Büro Personeli alımı için Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Lisans Mezunu Olmak, 2022 KPSS 70 almış olmak.

3 Büro Personeli alımı için Yükseköğretim Kurumlarının Maliye Bölümü Lisans Mezunu Olmak, 2022 KPSS 70 almış olmak gerekiyor.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi memur alımı süreci nasıl işler?

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversite memur alımı başvuruları için adaylar Üniversite Personel Daire Başkanlığı’na başvuru yapacaklar. Adaylar Üniversite web sayfasında yer alan başvuru formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte şahsen yapmaları gerekmektedir. Başvurular 2 Ekim 2023'e kadar sürecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri