En Az Lise Mülakatsız Yeni Kamu Memur Alımı Bugün Başladı! İkamet Yok

En az lise mezunlarının başvuru yapabileceği mülakatsız yeni memur alımı bugün açıklandı. Detayları ve tüm sürecini hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 4/B sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre mülakatsız atama olacak. KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle 8 (sekiz) adet sözleşmeli personel alınacaktır. Önlisans mezunları için 2022 yılı KPSS(B) grubu KPSSP93 puan türü ve Ortaöğretim mezunları için 2022 yılı KPSS(B) grubu KPSSP94 puan türü dikkate alınacaktır. Sadece bir unvan için başvuruda bulunulacaktır.

Kamu personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuracak adaylarda 657 sayılı DMK’nın 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır: Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkekler için askerlik durumu itibarıyla askerlikle ilişkisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak gerekiyor.

Sözleşmeli memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

6 Büro Personeli KPSS P93 (EN AZ 70 PUAN) Yükseköğretim kurumlarının; büro yönetimi ve sekreterlik, büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, büro hizmetleri ve yönetici asistanlığı veya muhasebe ve vergi uygulamaları önlisans programlarının birinden mezun olmak. Görevlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık vb. engeli bulunmamak. İhtiyaç hâlinde vardiyalı düzende çalışmak.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) KPSS P94 (EN AZ 70 PUAN) Ortaöğretim kurumlarının (Lise ve dengi) herhangi bir bölümünden mezun olmak. silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel durumu olmamak, Görevin yapılmasında engel olabilecek hastalık ve engeli bulunmadığına dair tam teşekküllü hastanelerden alınacak sağlık kurulu raporu, Boyu 170 cm’den kısa olmamak, Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak.

Eskişehir Teknik Üniversitesi memur alımı süreci

Eskişehir Teknik Üniversitesi 8 sözleşmeli personel alımı için başvurular 13 Mart - 27 Mart 2024 tarihleri arasında olacak. Başvurular istenen belgelerle birlikte Eskişehir Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı - İki Eylül Kampüsü 26555 Eskişehir adresine şahsen veya son başvuru tarihine kadar Üniversitemize ulaşacak şekilde postayla yapılması gerekmektedir.

Eskişehir Teknik Üniversitesi memur alımı kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri