Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB 2.021 Yeni Memur Alımı Yapacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yeni 2 bin 21 kamu personeli alımı açıklandı. Bakan Bak tarafından yeni personel alımı kapsamında kontenjanlara dair ilk detaylar geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yeni açıkladı. TBMM'de 2024 yılı bütçe maratonunda bir Bakanlık için daha personel alımı müjdesi geldi. GSB 2 bin 21 yeni memur alımı yapacak. Detaylar bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

TBMM Genel Kurulda müjde geldi

Bugün TBMM Genel Kurulda Bakan Osman Aşkın Bak 2.021 yeni memur alımı için müjdeyi verdi. 2024 yılı için olacak atamalara dair gerekli ilanlar geldikçe sizleri ayrıca bilgilendirmeye devam edeceğiz.

GSB 2021 memur alımı kontenjanları

GSB'ye 1.071 gençlik çalışanı alımı ile 950 de antrenör alımı yapılacak. İlan sürecine 2024 yılı itibarıyla çok gecikmeden başlaması bekleniyor.

KPSS adaylarının talepleri nelerdir?

Bilindiği üzere atamalar KPSS puanı ile mülakatsız yapılmaya başlanmıştı. GSB 2021 memur alımının da bu çerçevede mülakatsız direkt KPSS ile yapılması talep ediliyor. Öte yandan yaş şartının da esnetilmesi ve adayların bu konuda mağdur olmaması beklentiler arasında. Adaylar başvurularda özellikle KPSS puan şartının da düşürülmesi beklentisi içerisinde. Detaylar ve başvuru takvimine dair bilgiler geldikçe sizleri ayrıca bilgilendireceğiz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri