İl Özel İdaresine Yeni Kamu Personeli Alımı Başlıyor! 8. Derece Kadro

Kamu il özel idaresi bünyesinde 8. derece kadrolara sözleşmeli 4/B yeni memur alımı başvuruları alınmaya başlıyor. Bolu il özel idaresi memur alımına başvurular ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Bolu İl Özel İdaresine bünyesinde sözleşmeli yeni kamu personel alımı başvuruları yarın başlıyor. İl Özel İdare personeli alımı başvuru süreci, şartlarla tüm detayları hemen bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. İşte sürece dair tüm detayları bulacağınız yazımız.

Kamu personeli alımı genel koşulları nelerdir?

Başvuru için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiğinin bulunmaması ile kamu haklarından mahrum bulunmaması ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması gerekiyor. Öte yandan adayların daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmaması gerekiyor.

Bolu İl Özel İdaresi memur alımı nitelikleri nelerdir?

2 Mühendis alımı Teknik Hizmetler sınıfı 8. derece kadrolara yapılacak. Başvuru için İnşaat Mühendisliği lisans mezunu olmak, kadın veya erkek adaylar 2022 KPSSP3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almak gerekiyor.

2 Mühendis alımı Teknik Hizmetler sınıfı 8. derece kadrolara yapılacak. Başvuru için Makine Mühendisliği lisans mezunu olmak, kadın veya erkek adaylar 2022 KPSSP3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almak gerekiyor.

Sözleşmeli personel alımı başvuru süreci nasıl işler?

Bolu İl Özel İdaresi sözleşmeli 4/B kamu personeli alımı için başvurular bu Pazartesi başlayacak. Adaylar 8 Ocak ile 12 Ocak 2024 tarihleri arasında başvurularını yapabileceklerdir. Başvurular şahsen, postayla ya da e-posta ile online olabilecek. Başvuru için adres: “Bolu İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü”.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri