Kamu Hastanesi Sözleşmeli 91 Personel Alımı! Lise MYO Lisans Başladı

Kamu Üniversitesi bünyesinde hastane personeli alımı başvuruları bugün açıklandı. En az lise olmak üzere önlisans ve lisans mezunları için yeni kadrolar açıldı. İşte sürece dair tüm detaylar.

Kamu Üniversitesi sözleşmeli HASTANE PERSONELİ ALIMI yapacak. sözleşmeli personel alım ilanına ONLINE başvurular başladı. 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca, Üniersite Hastanesinde görevlendirilmek üzere KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle Sözleşmeli Personel alınacak olup, ilgililerin ücretleri özel bütçeden karşılanacaktır. İşte sürece dair tüm detaylar.

Sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir?

  • Adaylardan aşağıda belirtilen nitelikler ile 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.
  • Türk Vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile suçlarından mahkum olmamak,
  • Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş olmak,
  • 657 sayılı Kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak,
  • 2024 KPSS (B gurubu) sınavına girmiş olmak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Kamu personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

HEMŞİRE (46 Kişi) Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

FİZYOTERAPİST (1 Kişi) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

SAĞLIK FİZİKÇİSİ (1 Kişi) Fizik, Fizik Mühendisliği veya Nükleer Enerji Mühendisliği lisans programlarının birinden mezunu olmak gerekiyor.

Sağlık Fiziği, Radyoterapi Fiziği, Diagnostik Radyoloji Fiziği veya Nükleer Tıp Fiziği dallarının birinde yüksek lisans yapmış olmak veya lisansüstü eğitiminin (yüksek lisans) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca bu alanlara eşdeğer olduğunu gösterir belgeye sahip olmak gerekiyor.

SAĞLIK TEKNİKERİ (ANESTEZİ TEKNİKERİ) (1 Kişi) Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak.

SAĞLIK TEKNİKERİ (DİYALİZ TEKNİKERİ) (1 Kişi) Diyaliz önlisans programından mezun olmak gerekiyor.

SAĞLIK TEKNİKERİ (ECZANE TEKNİKERİ) (1 Kişi) Eczane Teknikerliği veya Eczane Hizmetleri önlisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

SAĞLIK TEKNİKERİ (NÜKLEER TIP TEKNİKERİ) (1 Kişi) Nükleer Tıp Teknikleri önlisans programından mezun olmak gerekiyor.

TEKNİKER (SIHHİ TESİSAT VE DOĞALGAZ) (1 Kişi) Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Doğalgaz ve Isıtma, Doğalgaz ve Boru Hatları Teknolojisi, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

TEKNİKER (KONTROL SİSTEMLERİ) (1 Kişi) Kontrol Sistemleri Teknolojisi, Kontrol ve Ölçü Aletleri, Endüstriyel Otomasyon, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi, Otomasyon, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

DESTEK PERSONELİ (AŞÇI) (1 Kişi) Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gemi Aşçılığı önlisans programlarının birinden mezun olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, Vardiyalı sistemde, mesai saatleri dışında veya hafta sonları çalışmaya engel herhangi bir durumu bulunmamak gerekiyor.

DESTEK PERSONELİ (HASTABAKICI) (10 Kişi) Hasta Bakımı veya Evde Hasta Bakımı önlisans programlarının birinden mezun olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak gerekiyor. Vardiyalı sistemde, mesai saatleri dışında veya hafta sonları çalışmaya engel herhangi bir durumu bulunmamak gerekiyor.

DESTEK PERSONELİ (TEMİZLİK HİZMETLERİ / ERKEK) (16 Kişi) Herhangi bir ortaöğretim programından mezunu olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, Vardiyalı sistemde, mesai saatleri dışında veya hafta sonları çalışmaya engel herhangi bir durumu bulunmamak, Cinsiyeti Erkek olmak gerekiyor.

DESTEK PERSONELİ (TEMİZLİK HİZMETLERİ / KADIN) (10 Kişi) Herhangi bir ortaöğretim programından mezunu olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, Vardiyalı sistemde, mesai saatleri dışında veya hafta sonları çalışmaya engel herhangi bir durumu bulunmamak, Cinsiyeti Kadın olmak gerekiyor.

Fırat Üniversitesi memur alımı başvuru süreci

Başvurular, e-Devlet üzerinden “Fırat Üniversitesi-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” internet adresi üzerinden ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı gönden itibaren 15 gün içerisinde yapılacaktır. Başvurular 15-29 Ekim 2024 tarihleri arasında olacak.

Fırat Üniversitesi memur alımı kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri