Kamu Hastanesine En Az Lise 104 Sözleşmeli Yeni Memur Alımı Başladı

Kamu üniversitesi hastanesi bünyesinde yeni sözleşmeli memur alımı başvuruları açıklandı. 104 sözleşmeli kamu memur alımında başvurular online olacak. İşte tüm detaylar.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli personel ilanı açıklandı. Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğünde görev yapmak üzere 104 sözleşmeli personel alımına dair tüm detaylar bu yazımızda. İşte mülakatsız 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle toplam 104 (yüz dört) adet sözleşmeli personel alımına dair tüm detaylar.

Kamu memur alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, çeşitli Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak, askerlikle ilgisi bulunmamak gerekmektedir.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

49 Hemşire Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak.

13 Hemşire Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu bölümü mezunu olmak.

2 Biyolog Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak.

1 Fizyoterapist Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü lisans mezunu olmak.

3 Sağlık Teknikeri (Laboratuvar) Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar veya Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programlarının birinden önlisans mezunu olmak.

2 Teknisyen (Elektrik) Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik veya Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı ve dallarının birinden mezun olmak.

2 Röntgen Teknisyeni Ortaöğretim Kurumlarının Radyoloji Alanı-Radyoloji Teknisyenliği dalı mezunu olmak.

14 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı önlisans mezunu olmak.

1 Teknisyen (İklimlendirme) Ortaöğretim Kurumlarının Soğutma ve İklimlendirme alanından mezun olmak.

17 Destek Personeli (Temizlik Personeli) ERKEK Ortaöğretim Kurumlarının (lise ve dengi) herhangi bir alanından mezun olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve engeli bulunmamak.

Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru süreci

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde memur alımları için başvurular, 24 Kasım 2023 tarihine kadar Üniversite İnsan Kaynakları Başvuru Sistemi’nden online olarak yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri