Kamu Personeli Lise Önlisans Lisans Memur Alımı! Başvuru Ekranı

Karadeniz Teknik Üniversitesi KTÜ memur alımı başvuruları açıklandı. Memur alımında lise, önlisans ve lisans kadrolar var. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü 4/B sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. Karadeniz Teknik Üniversitesi 10 sözleşmeli personel alacak. Yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın "Ortaöğretim" 2022 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSSP94); Ön lisans 2022 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSSP93); "Lisans" 2022 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSSP3) puan türü esas alınarak sıralama ile alım yapılacaktır. Büro Personeli, Sağlık Fizikçisi, Teknisyen, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Veteriner, Psikolog alımı başladı.

Memur alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Başvuracak adaylar 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmalıdır. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir. Erkek adayların Askerlikle İlişiği bulunmamak gerekiyor.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

1 Büro Personeli Kadın/Erkek İşletme veya Maliye lisans programlarından birinden mezun olmak.

1 Büro Personeli Kadın/Erkek İşletme veya Maliye lisans programlarından birinden mezun olmak.

1 Sağlık Fizikçisi Kadın/Erkek Fizik, Fizik Mühendisliği veya Nükleer Fizik Mühendisliği lisans bölümlerinden birinden mezun olmak ve Sağlık Fiziği alanında yüksek lisans yapmış olmak

1 Teknisyen (İnşaat) Erkek Ortaöğretim kurumlarının (Lise ve dengi) İnşaat Teknolojisi Alanı Betonarme Yapı Sistemleri, Cephe Sistemleri ve PVC Doğrama Çatı Sistemleri dallarının birinden mezun olmak.

1 Teknisyen (İnşaat) Erkek Ortaöğretim kurumlarının (Lise ve dengi) İnşaat Teknolojisi Alanı, Yapı İç Mekân Dekorasyonu, Yapı Yalıtım Yapı Yüzey Kaplama dallarının birinden mezun olmak.

1 Destek Personeli Erkek Ortaöğretim kurumlarının (Lise ve dengi) herhangi bir alanından mezun olmak. Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü Dalında kurs bitirme veya kalfalık veya ustalık veya mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Erkek, Yükseköğretim Kurumlarının önlisans programlarından birinden mezun olmak. Askerliğini yapmış olmak veya askerlikle ilişiği bulunmamak. silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. 170 cm'den, kısa boylu olmamak.

1 Veteriner Kadın/Erkek Veterinerlik Fakültesi lisans bölümü mezunu olmak.

2 Psikolog Kadın/Erkek Psikoloji lisans bölümü mezunu olmak.

Karadeniz Teknik Üniversitesi memur alımı nitelikleri nelerdir?

Karadeniz Teknik Üniversitesi memur alımında başvurular 29 Aralık ile 12 Ocak 2024 tarihleri arasında olacak. Başvurular online olarak KTÜ internet sitesinden yapılabilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri