Kamuya 2 Farklı Branşta Yeni Devlet Personeli Alımı Bugün Açıklandı

Yükseköğretim Kalite Kurulu YÖKAK tarafından sözleşmeli yeni kamu personeli alımı başvuruları 2 farklı branş için açıklandı. Kamu personeli alımı başvuru ekranı açıldı. İşte detaylar.

Kamu kurumu bünyesinde 2 farklı branşta olmak üzere yeni devlet personeli alımı başvuruları açıklandı. Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı. KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, 9 adet sözleşmeli personel alınacaktır. İşte tüm detaylar.

Memur alımı başvuru genel şartları

657 sayılı DMK’nın 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri

Mühendis alımı 2 kadro için KPSS P3 (En Az 70 Puan) Yükseköğretim kurumlarının Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak. Html, CSS, JS, C#, Asp.Net Core dillerini bildiğini belgelemek.

Büro Personeli alımı 2 kadro için KPSS P3 (En Az 70 Puan) Yükseköğretim kurumlarının, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak.

Büro Personeli alımı 2 kadro için KPSS P3 (En Az 70 Puan) Yükseköğretim kurumlarının İktisat veya Maliye lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak.

Büro Personeli alımı 1 kadro için KPSS P3 (En Az 70 Puan) Yükseköğretim kurumlarının Hukuk lisans programından mezun olmak.

Büro Personeli alımı 1 kadro için KPSS P3 (En Az 70 Puan) Yükseköğretim kurumlarının İşletme, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Sağlık Yönetimi lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak.

Büro Personeli alımı 1 kadro için KPSS 93 (En Az 70 Puan) Yükseköğretim kurumlarının Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları Yönetimi Önlisans programlarının herhangi birinden mezun olmak. Sekreter/yönetici asistanı olarak en az 1 yıl çalışma deneyimine sahip olduğunu belgelendirmek.

YÖKAK personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Başvurular dijital ortamda 10- 19 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacaktır. Adaylar, başvurularını 19 Ocak 2024 tarihi saat 23.59.59’a kadar e-Devlet üzerinde YÖKAK Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden gerçekleştirebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri