Kamuya 26.058 Lira Net Maaşla Yeni Memur Alımı Online Başvuruları

Kamu kurumu bünyesinde kadrolu memur alımı başvuruları alınmaya başladı. 9. derece kadrolar için yapılacak atama sonucu bekar memur için net 26 bin 58 lira verilecek. İşte detaylar.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu “TİHEK” yeni memur alımları başladı. 9. derece kadrolara İnsan Hakları ve Eşitlik Uzman Yardımcısı alımı kapsamında başvurular alınıyor. Kadrolu statüde memur için net 26 bin 58 lira verilecek. Bu bekar memur maaşıdır. Evli olup çocuk sayısına göre ayrıca maaş artmaktadır.

Kamu personeli alımı şartları nelerdir?

Adayların başvuru için 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması gerekiyor. Başvurularda 2022 ve 2023 KPSS’den en az 70 puan almak şartı var. Ayrıca YDS’den de en az 70 puan şartı bulunuyor. Başvuru için adayların 35 yaşını doldurmamış olması, T.C. vatandaşı olması ve askerlikle ilişiklerinin olmaması da gerekmektedir.

Kadrolu personel alımı nitelikleri nelerdir?

Başvuru için adayların 4 kadroda Hukuk Fakültesi KPSS P4 puanına sahip olması gerekiyor. 4 kadroda Siyasal Bilgiler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi KPSS P29, P30, P34, P35 puanına sahip olması gerekiyor. 1 kadroda İletişim Fakültesi KPSS P3 puanına sahip olması gerekiyor.

TİHEK memur alımları başvuruları nasıl olacak?

TİHEK tarafından kamu personeli alımları kapsamında süreç 22 Kasım’a kadar yapılabilecektir. Adaylar online olarak e-Devlet üzerinden başvurularını çevrimiçi olarak yapabilmektedirler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri