Kamuya KPSS 55 Lise Önlisans Lisans Devlet Memuru Alımı Bugün Başladı

Kamu kurumu bünyesinde KSPS 55 puanlara olmak üzere lise, önlisans ve lisans mezunu devlet memuru alımı başvuruları alınacak. Kamu personeli alımı başvuruları ve tüm detaylar bu yazımızda.

Kamu Üniversitesi tarafından 657/4-B sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı. Üniversitede, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın) belirtilen pozisyonlarda toplam 53 (elli üç) sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Devlet memuru alımı başvuru genel şartları

Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

Çeşitli KHK’lar ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.

Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.

Lisans mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Önlisans mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Lise mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri

27 HEMŞİRE İlgili Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik lisans programından mezun olmak.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ Eczane Teknikerliği veya Eczane Hizmetleri ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

3 SAĞLIK TEKNİKERİ Tıbbi Görüntüleme Teknikleri veya Radyoloji ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ Radyoterapi ön lisans programından mezun olmak.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ Diş Protez, Diş Protez Teknikerliği veya Diş Protez Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.

2 SAĞLIK TEKNİKERİ Ağız ve Diş Sağlığı ön lisans programından mezun olmak.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ Tıbbi Görüntüleme Teknikleri veya Radyoloji ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 BÜRO PERSONELİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi ve Siyasal Bilimler Fakültesi lisans programlarının birinden mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 30 (otuz) yaşını doldurmamış olmak.

7 DESTEK PERSONELİ (TEMİZLİK) (ERKEK) Ortaöğretim mezunu olmak. Sağlık bakımından destek personeli (temizlik görevlisi) olarak devamlı çalışmasına engel hali bulunmamak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak. Son başvuru tarihi itibariyle 30 (otuz) yaşını doldurmamış olmak.

1 DESTEK PERSONELİ (ŞOFÖR) (ERKEK) Üniversitelerin ön lisans programlarının birinden mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle eski E yeni D sınıfı sürücü belgesine en az 3 (üç) yıldır sahip olmak. Şoförlük görevini yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri durumu bulunmamak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak, ihtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek. Son başvuru tarihi itibariyle 30 (otuz) yaşını doldurmamış olmak.

4 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ERKEK) Üniversitelerin ön lisans programlarının birinden mezun olmak. Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. Güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak, ihtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek. 170 cm’den kısa olmamak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak.

1 TEKNİSYEN (ELEKTRİK) (ERKEK) Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik veya Elektrik - Elektronik Teknolojisi alanının; Elektrik Tesisatları ve Pano dalından mezun olmak. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilmek için sağlık kurulundan rapor almak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 (otuz beş) yaşından gün almamış olmak.

3 TEKNİSYEN (İNŞAAT) (ERKEK) Ortaöğretim Kurumlarının İnşaat Teknolojisi alanının; Ahşap Yapı Sistemleri, Betonarme Yapı Sistemleri, Beton-Çimento ve Zemin Teknolojisi, Cephe Sistemleri ve PVC Doğrama, Çatı Sistemleri, Yapı İç Mekan Dekorasyonu, Yapı Yalıtımı, Yapı Yüzey Kaplama dallarının birinden mezun olmak, Ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilmek için sağlık kurulundan rapor almak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 (otuz beş) yaşından gün almamış olmak.

Çukurova Üniversitesi memur alımı süreci

Çukurova Üniversitesi bünyesinde personel alımı için başvurular başladı. Adaylar 53 sözleşmeli personel alımı için 2 Ağustos - 16 Ağustos tarihleri arasında başvurularını yapabileceklerdir.

Çukurova Üniversitesi personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri