Kamuya KPSS Şartsız Çok Yüksek Maaşlarla Sözleşmeli Memur Alımı Başladı

Kamu kurumu bünyesinde KPSS şartı olmadan da adayların başvuru yapabileceği çok yüksek maaşlarla olmak üzere memur alımı bugün başladı. İşte detaylar.

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli bilişim personeli alım ilanı açıklandı. Yazılı sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 5 Sözleşmeli Bilişim Uzmanı alınacaktır. KPSS 2022 (P3) puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS (P3) puanı 70 olarak değerlendirilecek.

Memur alımı başvuru şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memuru Kanununun 48’inci maddesinde sayılan genel şartlara haiz olmak, erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf veya erteletmiş ya da yedek sınıfına geçirilmiş olmak, KPSS şartı yok. KPSS puanı olmayanlar en az 70 olarak değerlendirecektir. Ayrıca Sosyal Güvenlik Kurumundan herhangi bir emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak gerekiyor.

Memur alımı nitelikleri ve kontenjanları

2 Kıdemli Yazılım Uzmanı alımı için 3 Katına Kadar maaş şartı var. 2 Yazılım Uzmanı alımı için 2 Katına Kadar maaş şartı var. 1 Yazılım Uzmanı alımı için 2 Katına Kadar maaş şartı var.

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği mezunu olmak gerekiyor.

Uludağ Üniversitesi memur alımı süreci nasıl işler?

Bursa ili kamu personeli alımı kapsamında Uludağ Üniversitesi’ne 5 Ocak 2024’e kadar yapabileceklerdir. Başvurular şahsen ya da posta ile “Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Görükle Yerleşkesi Nilüfer/Bursa” olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri