Kamuya KPSS Şartsız Sözleşmeli 4/B Memur Alımı İlanı Yayımlandı

Kamu kurumu bünyesinde KPSS şartsız olmak üzere yeni memur alımı açıklandı. Başvuruları, şartları ve tüm detayları bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte gerekli başvuru haberimiz.

Galatasaray Üniversitesi Rektörlüğü sözleşmeli (4/B) personel alımı ilanı açıklandı. Kamu personeli memur alımları kapsamında gerekli süreci ve şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılması sonucunda atanmaya engel bir durum bulunmamak, Avukat (Kısmi Zamanlı) alımında KPSS şartı aranmamaktadır.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

Avukat (Kısmi Zamanlı) alımı için bir kadro var. Adayların başvuru için Hukuk Fakültesi mezunu olmak, Avukatlık ruhsatına sahip olmak, Staj süresi hariç 10 yıllık mesleki tecrübesi bulunmak (belgelendirmek kaydıyla), İdare Hukuku, Uluslararası Hukuk veya Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku alanlarından birinde uzman olmak (belgelendirmek kaydıyla) Yabancı dil bilmek (tercihen Fransızca).

Kamu personel alımı başvuru belgeleri nelerdir?

Başvuru Formu, Nüfus cüzdanı / T.C kimlik kartı fotokopisi, Sağlık durumuna ilişkin yazılı beyan, Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen diploma, avukatlık ruhsatı ve uzmanlık belgesi, SGK hizmet dökümü veya ilgili kurumdan alınan hizmet belgesi, Adli Sicil Kaydı, Yabancı dil belgesi, 1 adet fotoğraf.

Galatasaray Üniversitesi memur alımı süreci nasıl işler?

Başvuru için Adaylar ilgili belgeler ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde Üniversite Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvurular 1 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri