Kamuya Yeni 4/B Tekniker Koruma Büro Destek Personeli Mühendis Alımı

Kamuya yeni “Koruma ve güvenlik görevlisi, Destek Personeli (Temizlik), Programcı, Mühendis, Sağlık Teknikeri, Büro Personeli” alımları açıklandı. İşte başvuru süreci ve tüm detaylar.

T.C. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı tarafından yeni memur alımı başvuruları açıklandı. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü sözleşmeli personel (4/B) alım ilanına başvurular başladı. KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır. İşte tüm detaylar.

Memur alımı genel şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (P94), önlisans mezunları için 2022 KPSS (P93) ve lisans mezunları için 2022 KPSS (P3) puan türüne sahip olmak gerekiyor.

Kamu personel alımı nitelikleri nelerdir?

3 Büro Personeli alımı için Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Uygulamaları ve Muhasebe Finansman önlisans Programlarının birinden mezun olmak.

1 Büro Personeli alımı için İşletme Yönetimi, Genel İşletme, Girişimcilik ve Proje Yönetim, İş İdaresi, İşletme, İşletmecilik, Orta Kademe Yöneticiliği, Orta Kademe Yöneticilik, Ticaret ve Yönetim, Yöneticilik, Yönetim, Yönetim Bilimleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Büro Personeli alımı için Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı Ofis Yönetimi önlisans Programlarının birinden mezun olmak.

2 Büro Personeli alımı için İşletme, İşletmecilik, İşletme Maliye, İş İdaresi, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri Programları, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, Muhasebe Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak.

3 Büro Personeli alımı için Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak.

2 Sağlık Teknikeri alımı için Diş Protez, Diş Protez Teknikerliği, Diş Protez Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olmak.

1 Mühendis alımı için Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

1 Programcı alımı için Yükseköğretim Kurumlarının Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretimi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Matematik, Fizik veya İstatistik lisans programlarının birinden mezun olmak. Bilgisayar programcılığı alanına ilişkin ders aldığını belgelendirmek veya bu alanda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olmak. En az D düzeyinde YDS veya dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak.

5 Destek Personeli (Temizlik) alımı için Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Hijyen Belgesine sahip olmak.

5 Koruma ve güvenlik görevlisi alımı için Meslek yüksekokullarının önlisans programının herhangi birinden mezun olmak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Erkek adaylar için 170 cm kadın adaylar için 165 cm’den kısa boylu olmamak gerekiyor.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi personel alımı süreci nasıl işler?

Başvuru yapacak adaylar “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi Rektörlük Binası 1. Kat Personel Daire Başkanlığına” şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurular 24 Kasım'a kadar sürecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri