Kamuya Yeni Büro Personeli Destek Personeli Alımı Başladı! İkamet Yok

Kamu kurumu bünyesinde lise, önlisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği büro personeli alımı ile destek personeli alımı başvuruları açıklandı. İşte detaylar.

Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni 4/B sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınarak sözleşmeli personel alınacaktır. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ilgili suçlardan mahkum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl/ruh sağlığı ve vücut hastalığı ile ilgili özrü bulunmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak, çeşitli Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılanlar ilana başvuruda bulunamaz.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

1 Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı için İşletme lisans mezunu olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, 2022 yılı KPSS Sınavından (P3) en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

1 Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı için Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans mezunu olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, 2022 yılı KPSS Sınavından (P3) en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

1 Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı için İktisat lisans mezunu olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, 2022 yılı KPSS Sınavından (P3) en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

1 Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi önlisans programlarının birinden mezun olmak -Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak -2022 yılı KPSS Sınavından (P93) en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

5 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) (Erkek) alımı için Ortaöğretim, önlisans veya lisans mezunu olmak -Temizlik hizmetlerinde görev yapmaya engel herhangi bir hastalığı bulunmamak, Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. 2022 yılı KPSS Sınavından (P94,P93,P3) en az 65 (altmış beş) puan almış olmak.

2 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) (Kadın) alımı için Ortaöğretim, önlisans veya lisans mezunu olmak -Temizlik hizmetlerinde görev yapmaya engel herhangi bir hastalığı bulunmamak, Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak -2022 yılı KPSS Sınavından (P94,P93,P3) en az 65 (altmış beş) puan almış olmak gerekiyor.

Trabzon Üniversitesi memur alımı süreci

Memur alımı iççin başvurular "Trabzon Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına" olacak. Adaylar başvuru formu ve istenilen diğer belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile yapılabilir. Süreç 19 Aralık'a kadar devam edecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri