Kaymakamlık KPSS 60 SYDV Yeni Personel Alımı Başvuruları Başladı

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde görevlendirilmek üzere personel alımı gerçekleştirecektir. İşte sürece dair tüm detaylar.

Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı bünyesinde Temizlik görevlisi ve Eğitici personel ünvanlarında personel alımı gerçekleştirilecektir. SYDV belirli süreli çalıştırılacak personel için iş başvuru sürecini sizler için hazırladık. İşte başvuru aşamaları ve tüm detayların yer aldığı haberimiz.

İş Başvurusu Ne Zaman Yapılacak?

Adaylar iş başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen iş başvuru adresine bizzat 9 Ekim 2023 saat 15:30’ a kadar istenilen evraklar ile başvurularını yapabileceklerdir. Belirtilen saat ve tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Pamukova Kaymakamlığı Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

Eğitici Alımı için "Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi ve Sosyal Hizmetler" mezunu olmak, Formasyon eğitimi almış olmak, KPSS Sınavı P3 puanı en az 60 olmak, Pamukova İlçesinde en az 3 aydır ikamet ediyor olmak, 18 ile 50 yaş aralığında olmak, en az B sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

Temizlik İşçisi alımı için en az ilkokul mezunu olmak, İş başvuru kılavuzunda belirtilen diğer şartları taşıyor olmak gerekiyor.

İş Başvuru Evrakları Nelerdir?

Adaylar iş başvurularını Kimlik kartı Fotokopisi, Mezuniyet gösterir diploma veya mezuniyet belgesi, Sabıka kaydı belgesi, Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği, Tarihçeli ikametgah belgesi, 2 adet resim, Eğitici alımı için KPSS Sınav sonuç belgesi, Formasyon belgesi Eğitim fakültesi dışında Eğitici personel alımına başvuru yapacak adaylar için Özgeçmiş belgesi ve varsa iş deneyimi sertifika ve belgeleri ile iş başvurusunda bulunabileceklerdir.

Kaymakamlık İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar iş başvurularını başvuruda istenilen belgeler ile birlikte bizzat başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Başvuru zamanında yapılmayan, posta, faks mail ve eksik belgeli iş başvuruları geçersiz sayılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri