KPSS 50 Puan Mülakatsız Yeni Kamu Memur Alımı Başvuruları Başladı

Tokat ili kamu memur alımı başvuruları kapsamında Gaziosmanpaşa Üniversitesi için mülakatsız yeni memur alımı yapılacak. Başvurularda KPSS’den 50 almak yeterli. İşte detaylar.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 4/B sözleşmeli personel alım yeni ilanı açıklandı. 2022 KPSS puanı esas alınmak suretiyle 6 adet sözleşmeli personel alınacaktır. Ayrıca yazılı veya sözlü sınav yapılmayacaktır. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Kamu personeli alımı başvuru şartları

657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır. Türk Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu ve benzeri engelleri (ruhsal-fiziksel) bulunmamak gerekiyor.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

2 Destek Personeli (Aşçı) alımı için Kadın/Erkek, KPSSP94 50, Ortaöğretim veya dengi okul mezunu olmak, Belgelendirmek kaydı ile aşçı olarak çalışma deneyimi olmak.

1 Destek Personeli (Bahçıvan) alımı Erkek, KPSSP94 50, Ortaöğretim veya dengi okul mezunu olmak, Belgelendirmek kaydı ile bahçıvan olarak çalışma deneyimi olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 Destek Personeli alımı için Erkek, KPSSP94 50, Ortaöğretim veya dengi okul mezunu olmak, Belgelendirmek kaydı ile beden işçisi olarak çalışma deneyimi olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

2 Destek Personeli (Bulaşıkçı) alımı için Kadın/Erkek, KPSSP94 50, Ortaöğretim veya dengi okul mezunu olmak, Belgelendirmek kaydı ile bulaşıkçı olarak çalışma deneyimi olmak.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi memur alımı süreci

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli memur alımı iççin adaylar 3 Kasım 2023’e kadar yapılabilecektir. Başvurular şahsen veya posta ile yapılabilecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri