KPSS 50 Yeni Kamu Personel Alımı 7 Farklı Branşta Başladı! Mülakatsız

KPSS 50 puan şartıyla 7 farklı branşta olmak üzere yeni kamu personel alımı başvuruları açıklandı. Kamu memur alımı başvuruları, şartları ve mülakatsız atama detayları bu yazımızda.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni 4/B sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. Üniversite bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı olarak çalıştırılmak üzere belirtilen unvanlarda 35 adet sözleşmeli personel alınacaktır. İşte “spor uzmanı, teknisyen, tekniker, sağlık teknikeri, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli, büro personeli” alımı tüm detayları

Kamu memur alımı şartları nelerdir?

657 sayılı DMK’da belirtilen genel şartlan taşıyor olmak ve göreve başlamasına engel hali bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, ruh veya akıl hastalığı bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, çeşitli Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuruntundan emeklilik veya yaşlılık aylığı alınıyor olmak, KPSS’den en az 50 almış olmak ile askerlikle ilişiği olmama şartları var.

Sözleşmeli personel alımı nitelikleri nelerdir?

2 BÜRO PERSONELİ (Kadın-Erkek) Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler lisans programlarının birinden mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak.

2 BÜRO PERSONELİ (Kadııı-Erkek) Maliye. İstatistik, Ekonometri lisans programlarının birinden mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak.

1 BÜRO PERSONELİ (Kadın-Erkek) İşletme. İktisat lisans programlarının birinden mezun olmak. İngilizce veya Fransızca dillerinden birinden en az A2 seviyesinde yabancı dil sertifikasına sahip olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 40 vaşını doldurmamış olmak.

1 BÜRO PERSONELİ (Kadın-Erkek) Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Bilgisayar Teknolojisi Öğretmenliği. Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği. Kontrol Öğretmenliği. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretimi lisans programlanılın birinden mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak.

2 BÜRO PERSONELİ (Kadın-Erkek) İnsan Kaynaklan, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Sosyal Güvenlik, İşletme Yönetimi önlisans programlarının birinden mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 40 vasim doldurmamış olmak.

2 BÜRO PERSONELİ (Kadın-Erkek) Maliye, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe. Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamalan, Muhasebe ve Vergi Uygulamalan önlisans programlannııı birinden mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 40 vaşını doldurmamış olmak.

2 BÜRO PERSONELİ (Kadın-Erkek) Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi. Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak.

2 DESTEK PERSONELİ (Erkek) Herhangi bir Ortaöğretim Kurumu (Lise ve Dengi) mezunu olmak. "Boyacılık” alanında ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşları. Belediyeler veya Üniversiteler tarafından onaylı sertifika, ya da “Boyacılık" alanında ustalık veya kalfalık belgesine sahip olduğunu belgelemek. Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak.

6 DESTEK PERSONELİ (Temizlik Görevlisi) (Erkek) Herhangi bir Ortaöğretim Kurumu (Lise ve Dengi) mezunu olmak. Hijyen Sertifikasına sahip olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

2 DESTEK PERSONELİ (Temizlik Görevlisi) (Kadın) Herhangi bir Ortaöğretim Kurumu (Lise ve Dengi) mezunu olmak. Hijyen Sertifikasına sahip olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (Erkek) Güvenlik. Güvenlik ve Koruma. Savunma ve Güvenlik, Kamu Güvenliği ve Asayişin Sağlanması veya Özel Güvenlik ve Koruma ön lisans programlarının birinden mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

5 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (Erkek) Herhangi bir Ortaöğretim Kurumu (Lise ve Dengi) mezunu olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (Radyoloji) (Kadın-Erkek) Radyoloji. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. En az 1 yıl alanında tecrübe sahibi olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ (Tıbbi Dokümantasyon) (Erkek) Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak.

1 TEKNİKER (Kadın-Erkek) Bilgisayar Programcılığı. Bilgisayar Programcılığı (Internet). Bilgisayar Programlama. Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Web Tasarımı ve Kodlama, Bilgisayar Destekli Tasarım veya Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, İnternet ve Ağ Teknolojileri, Bilgi Güvenliği Teknolojisi veya Bilişim Güvenliği Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak.

1 TEKNİKER (Erkek) Biyomedikal Cihaz Teknolojisi veya Biyomedikal Bilimler önlisans programlarının birinden mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak.

1 TEKNİSYEN (Erkek) Ortaöğretim Kurumlarının Makine Teknolojisi Alanı ve Dalları veya Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak.

1 SPOR UZMANI (Cankurtaran) (Kadın-Erkek) Beslenme ve Diyetetik, Psikoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon. Beden Eğitimi ve Spor, Spor Bilimleri, Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği, Beden Eğitimi Öğretmenliği, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yönetimi, Spor Bilimleri ve Teknolojisi lisans programlarının birinden mezun olmak. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Cankurtarma Yönetmeliğine göre geçerli "Altın Cankurtaran", "Gümüş Cankurtaran" veya "Bronz Cankurtaran" belgelerinden en az birine sahip olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi memur alımı süreci nasıl olacak?

Bolu ili kamu personeli alımı başvuruları kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi için memur alımları başladı. Adaylar gerekli belgelerle iş ve işlemlerini şahsen Üniversite Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekiyor. Başvurular şahsen ‘'Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Personel Daire Başkanlığı. Gölköy Kampüsü Merkez / BOLU” adresine 10 Ocak 2024 tarihine kadar olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri