KPSS 55 60 65 70 Düz Memur Şoför Tahsildar Zabıta Diğer Personel Alımı

Kamuya düz memur alımı, şoför, tahsildar, zabıta memuru, muhasebeci, eğitmen personel alımları açıklandı. KPSS 55, 60, 65 ve 70 puanlarla başvurular yer alıyor. İşte tüm detaylar.

İskilip Belediye Başkanlığı tarafından yeni ve kadrolu olmak üzere kamuya ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı açıklandı. KPSS 55, 60, 65 ve 70 puanlarla farklı ünvanlarda kamu memur alımı yapılacak. İşte sürece dair tüm detayları hemen bulabileceğiniz haberimiz.

Kamu personeli alımı genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, TCK’da belirtilen süreler geçmiş olsa bile ilgili suçlardan mahkum olmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak gerekiyor.

Zabıta memuru alımı şartlar: Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, Zabıta memuru kadrolarına başvuru yapacaklar için, sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, en az (B) veya en az (D) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Kadrolu memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

1 Memur alımı GİH 9. derece kadroya olacak. Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin işletme, ekonometri, muhasebe, uluslararası ilişkiler, iktisat veya kamu yönetimi programlarının birinden mezun olmak. En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Kadın/Erkek P3 70 puan şartı var.

1 Muhasebeci alımı GİH 8. derece kadroya olacak. Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin işletme, ekonometri, muhasebe, uluslararası ilişkiler, iktisat veya kamu yönetimi programlarının birinden mezun olmak. En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Kadın/Erkek P3 60 puan şartı var.

2 Şoför alımı GİH 10. derece kadroya olacak. Herhangi bir ortaöğretim kurumunun (lise veya dengi okul) mezun olmak. En az (D) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Kadın/Erkek P94 60 puan şartı var.

1 Eğitmen alımı GİH 7. derece kadroya olacak. Lisans düzeyinde eğitim veren Fen-Edebiyat Fakültelerinin ya da Eğitim Fakültelerinin herhangi bir bölümünden mezun olmak. En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Kadın/Erkek P3 70 puan şartı var.

1 Tahsildar alımı GİH 7. derece kadroya olacak. Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin işletme, ekonometri, muhasebe, uluslararası ilişkiler, iktisat veya kamu yönetimi programlarının birinden mezun olmak. En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Kadın/Erkek P3 55 puan şartı var.

2 Zabıta Memuru alımı GİH 9. derece kadroya olacak. Herhangi bir önlisans programından mezun olmak. En az (B) sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak. Kadın/Erkek P93 65 puan şartı var.

İskilip Belediyesi memur alımı süreci nasıl olacak?

Adaylar İskilip Belediyesi memur alımlarına başvuru yapabilmesi için gerekli belgelerle 15 Ocak 2024-17 Ocak 2024 tarihleri arasında “İskilip Belediye Başkanlığı, Yazı İşleri Müdürlüğü, Yenicami Mahallesi Çorum 1. Sokak No: 2/4 İskilip/ÇORUM” şahsen ya da posta ile yapabileceklerdir. Başvurular online olarak e-mail adresine de yapılabilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri