KPSS 55 60 70 Lise MYO Lisans 11 Branşta Memur Alımı Bugün Açıklandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi tarafından güncel memur alımı başvuruları açıklandı. KPSS puanı ile mülakatsız atama olacak. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 657 sayılı devlet memurları kanununun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı. Başvurular ve tüm süreci KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde bulabilirsiniz. 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 56 adet sözleşmeli personel alınacaktır. Spor Uzmanı (Cankurtaran), Diyetisyen, Programcı, Tekniker (Bilgisayar), Teknisyen (Bilgisayar), Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Büro Personeli, Destek Personeli (Bakım-Onarım), Şoför, Temizlik, Kaloriferci alımı başladı.

Kamu personeli alımları başvuru genel şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır. 2022 KPSS (B) Sınavına girmiş olmak, (Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, Ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı, Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.), görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özrü bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları var.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

2 Spor Uzmanı (Cankurtaran) (Kadın) Yükseköğretim Kurumlarının Spor Bilimleri Fakültesi veya Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olmak. TSSF tarafından onaylanmış bronz ya da gümüş cankurtaran belgesi sahibi olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS (P3) puan türünden en az 70 puan almış olmak.

1 Diyetisyen Yükseköğretim Kurumlarının Beslenme ve Diyetetik lisans programından mezun olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS (P3) puan türünden en az 70 puan almış olmak.

1 Programcı Yükseköğretim Kurumlarının Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri lisans bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. YÖK tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavlarının herhangi birinden en az (D) seviyesinde puana sahip olmak. Bilgisayar programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelendirmek. 2022 KPSS (P3) puan türünden en az 70 puan almış olmak.

1 Tekniker (Bilgisayar) Yükseköğretim Kurumlarının Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama veya Web Teknolojileri ve Programlama ön lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS (P93) puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Teknisyen (Bilgisayar) Ortaöğretim Kurumlarının Bilgisayar (Yazılım), Bilgisayar (Donanım), Ağ İşletmenliği, Bilgisayar Teknik Servisi veya Bilişim Teknolojileri Bölümlerinin / Alanlarının herhangi birinden mezun olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS (P94) puan türünden en az 60 puan almış olmak.

3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun'un 10. maddesinde yer alan şartları taşımak. 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel durumu olmamak. 2022 KPSS (P94) puan türünden en az 55 puan almış olmak. Boy uzunluğu olarak 170 cm’den kısa olmamak.

14 Büro Personeli Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir lisans programlarının birinden mezun olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS (P3) puan türünden en az 70 puan almış olmak.

5 Büro Personeli Yükseköğretim Kurumlarının Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Denetim, Maliye veya Muhasebe Bilgi Sistemleri lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS (P3) puan türünden en az 70 puan almış olmak.

2 Büro Personeli Yükseköğretim Kurumlarının Adalet veya Hukuk Büro Yönetimi ve Sektererliği ön lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS (P93) puan türünden en az 60 puan almış olmak.

10 Büro Personeli Yükseköğretim Kurumlarının Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Ofis Teknolojileri ve Yönetimi ön lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS (P93) puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Destek Personeli (Bakım-Onarım) (Havuz Operatörü) (Erkek) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak. MEB Onaylı Havuz Suyu Operatörü Belgesine sahip olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS (P94) puan türünden en az 55 puan almış olmak.

11 Destek Personeli (Temizlik) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak. MEB onaylı Hijyen belgesine sahip olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS (P94) puan türünden en az 55 puan almış olmak.

3 Destek Personeli (Erkek) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak. MEB onaylı Katı ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşleyicisi belgesine sahip olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS (P94) puan türünden en az 55 puan almış olmak.

1 Destek Personeli (Basit Bakım) (Boyacı) (Erkek) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak. 3308 sayılı Kanun’a göre Boya, Boyacılık ve Yüzey Hazırlama dalında ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak ya da MEB'den onaylı Sıva, Badana ve Boyacılık ile ilgili sertifikalardan birine sahip olmak. İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. Temizlik, basit bakım-onarım, taşıma ve ısıtma hizmeti işlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. 2022 KPSS (P94) puan türünden en az 55 puan almış olmak.

14 Kasım 2023 tarihli düzeltme ilanı habere eklenmiştir.

Dumlupınar Üniversitesi memur alımı süreci

“Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Tavşanlı yolu 10. Km. Evliya Çelebi Yerleşkesi / Kütahya” adresine 27 Kasım 2023 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekiyor. Başvurular sadece şahsen Üniversite Personel Daire Başkanlığına Üniversitem web sayfasında yer alan başvuru formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri