KPSS 60-65 Mülakatsız Yeni Kamu Personeli Alımı Bugün Açıklandı

Kamu kurumu bünyesinde KPSS 60 ve 65 puanlarla olmak üzere yeni memur alımı başvuruları açıklandı. Mülakatsız atama süreci ve tüm detaylar bu yazımızda.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni 4-B sözleşmeli personel alım ilanı bugün açıklandı. 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle istihdam edilmek üzere büro personeli ve destek personeli pozisyonlarında sözleşmeli personel alınacaktır.

Memur alımı genel başvuru şartları nelerdir?

657 sayılı Kanunun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (Askerliğini yapmış, tecil ettirmiş ya da muaf olmak), Büro Personeli için son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını doldurmamış olmak (Doğum tarihi: 1988 (dahil) - 2005 (dahil) aralığında olanlar kabul edilir), Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemek gerekmektedir.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

14 Büro Personeli alımı için 2022 KPSS (P93) 60 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı Ofis Yönetimi ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Büro Personeli alımı için 2022 KPSS (P3) 65 Herhangi bir lisans programından mezun olmak. ÖSYM Başkanlığınca yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (YDS) katılarak en az (B) düzeyinde İngilizce bildiğini belgelemek,

1 Destek Personeli alımı için 2022 KPSS (P94) 60, Erkek, Ortaöğretim (Lise ve dengi ) kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Üniversite Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalında Tıp Fakültesi öğrencilerinin uygulamalı eğitim derslerinde kullanılan kadavranın bakımı, ilaçlaması, bertaraf edilmesi, muhafaza edilmesi ve benzeri işleri yapacak niteliğe sahip olmak. En az 1 yıl tecrübeli olmak ve belgelemek.

Hacettepe Üniversitesi memur alımı süreci

Başvuruda bulunacak adaylar Hacettepe Üniversitesi personel alımı için başvurularını e-devlet platformu üzerinden 1 Aralık ile 15 Aralık 2023 tarihleri arası Kariyer Kapısı kamu işe alımı internet adresi üzerinden online olarak gerçekleştirecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri