KPSS 60 65 Puanlı Adaylar Başvurabiliyor! Güncel Büro Personeli Alımı

Kamuya KPSS 60 ve 65 puanlı adayların başvuru yapabileceği güncel büro personel alımı başvuruları devam ediyor. Başvuru şartları, süreç ve tüm detaylar bu yazımızda.

Kamu Üniversitesi tarafından BÜRO PERSONELİ ALIMI kadroları için başvurular alınıyor. KPSS 60 ve 65 puanlarla adaylar diğer şartlar dahilinde başvurabiliyor. KPSS puanı ile direkt olarak mülakatsız memur alımı yapılacak. İşte sürece dair tüm detaylar ve başvuru şartları.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları

Başvuru için adayların 657 DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması, kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olması gerekiyor.

Hacettepe Üniversitesi personel alımı nitelikleri

14 Büro Personeli alımı kadrolarına başvuruda adayların KPSS 60 alması, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı Ofis Yönetimi önlisans mezunu olması gerekiyor.

1 Büro Personeli alımı kadrosuna başvuruda adayların KPSS 65 alması, lisans mezunu olması, YDS’den en az B ehliyeti olması gerekiyor.

1 Destek Personeli alımı kadrosuna başvuruda adayların KPSS 60 alması, lise mezunu olması gerekmektedir.

Sözleşmeli memur alımı başvuru süreci

Hacettepe Üniversitesi memur alımlarında adayların gerekli iş ve işlemleri 15 Aralık’a kadar tamamlamaları gerekiyor. Başvurular e-Devlet şifresi ile online olarak yapılabilecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri