KPSS 60-70 En Az Lise Yeni Kamu Personeli Alımı! 3 Ünvan İkamet Şartsız

Kamu personel seçme sınavı KPSS 60 ve 70 puanlarla olmak üzere 3 ünvanda ikamet şartsız yeni memur alımları açıklandı. Detaylar ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, 51 adet sözleşmeli personel alınacaktır. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları

657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak gerekmektedir.

Memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

6 Destek Personeli (Erkek) alımı için Ortaöğretim kurumlarının (Lise ve dengi) herhangi bir bölümünden mezun olmak. Görevlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık vb. engeli bulunmamak. İhtiyaç hâlinde vardiyalı düzende çalışmak. Belgelendirmek suretiyle en az 3 yıl mesleki deneyime sahip olmak. KPSS P94 (EN AZ 60 PUAN).

7 Destek Personeli (Kadın) alımı için Ortaöğretim kurumlarının (Lise ve dengi) herhangi bir bölümünden mezun olmak. Görevlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık vb. engeli bulunmamak. İhtiyaç hâlinde vardiyalı düzende çalışmak. Belgelendirmek suretiyle en az 3 yıl mesleki deneyime sahip olmak. KPSS P94 (EN AZ 60 PUAN) .

8 Destek Personeli (Erkek) alımı için Yükseköğretim kurumlarının; itfaiyecilik ve yangın güvenliği, itfaiyecilik ve sivil savunma, sivil savunma ve itfaiyecilik önlisans programlarının birinden mezun olmak. Görevlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık vb. engeli bulunmamak. İhtiyaç hâlinde vardiyalı düzende çalışmak. Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak. KPSS P93 (EN AZ 60 PUAN).

25 Büro Personeli alımı için Yükseköğretim kurumlarının; büro yönetimi ve sekreterlik, büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, sekreterlik, büro hizmetleri ve yönetici asistanlığı veya muhasebe ve vergi uygulamaları önlisans programlarının birinden mezun olmak. Görevlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık vb. engeli bulunmamak. İhtiyaç hâlinde vardiyalı düzende çalışmak. KPSS P93 (EN AZ 70 PUAN).

5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) Yükseköğretim kurumlarının herhangi bir önlisans programından mezun olmak. Silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel durumu olmamak. 170 cm’den kısa olmamak. Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak. KPSS P93 (EN AZ 70 PUAN).

Eskişehir Teknik Üniversitesi memur alımı süreci nasıl işler?

Eskişehir Teknik Üniversitesi için memur alımı başvurularında adaylar sadece bir unvan için başvuruda bulunulacaktır. Başvurular 3-17 Kasım 2023 tarihlerinde olacak. İstenen belgelerle birlikte Eskişehir Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı - İki Eylül Kampüsü Eskişehir adresine şahsen veya son başvuru tarihine kadar Üniversitemize ulaşacak şekilde postayla yapılması gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri