KPSS 60 Aşçı Destek Büro Personeli Mühendis Alımı Yeni İlan Açıklandı

Kastamonu Üniversitesi tarafından yeni kadrolara Büro Personeli, Mühendis, Aşçı, Destek Personeli alımı yapılacak. En az lise memur alımları başvurularına dair tüm detaylar bu yazımızda.

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli personel alımı ilanı bugün açıklandı. 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacaktır. Büro Personeli, Mühendis, Aşçı, Destek Personeli alımlarına dair tüm detaylar bu yazımızda.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları

657 sayılı DMK’nın 48’inci maddesinde yer alan şartlan sağlamak, askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuramımdan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak gerekiyor.

Memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

1 Büro Personeli Maliye, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bankacılık ve Sigortacılık önlisans programlarının birinden mezun olmak, 2022 KPSS P93 puanı en az 60 olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla, MEB onaylı iş güvenliği ve işçi sağlığı sertifikası ile büro yönetimi ve sekreterlik sertifikasına sahip olmak, En az 6 (altı) ay iş güvenliği ve iş sağlığı alanında tecrübeye sahip olmak ve tecrübe bilgisini SGK Hizmet Dökümü ile belgelemek, 27/11/1988 ve sonrası doğumlu olmak.

1 Mühendis Bilgisayar Mühendisliği lisans mezunu olmak, 2022 KPSS P3 puanı en az 60 olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla, ASP.NET MVC teknolojisi ile en az 2 adet yazılım ve uygulama geliştirdiğini belgelemek, Son başvuru tarihi itibarıyla, En az 80 saat ASP.NET MVC ve Web Programcılığı eğitimi aldığını belgelendirmek, En az 6 (altı) ay otomasyon alanında tecrübeye sahip olmak ve tecrübe bilgisini SGK Hizmet Dökümü ile belgelemek, 27/11/1988 ve sonrası doğumlu olmak.

1 Destek Personeli (Aşçı) Gastronomi ve Mutfak Sanatları lisans programından mezun olmak, 2022 KPSS P3 puanı en az 60 olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla, MEB onaylı gıda sektöründe çalışanlar için hijyen eğitimi ve alanında usta öğretici belgelerine sahip olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla, ISO 22000 gıda güvenliği (HACCP) belgesine sahip olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla, pastacılık eğitimi belgesine sahip olmak, 27/11/1988 ve sonrası doğumlu olmak.

5 Destek Personeli Ortaöğretim mezunu olmak, 2022 KPSS P94 puanı en az 60 olmak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek, 27/11/1988 ve sonrası doğumlu olmak.

Kastamonu Üniversitesi memur alımı süreci

Kastamonu Üniversitesi memur alımı için başvurular "Rektörlük Personel Daire Başkanlığı Kuzeykent Mahallesi Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi No: 19 Merkez- Kuzeykent / KASTAMONU" adresine şahsen başvuru şeklinde gerekli belgeleri teslimi ile olacak. Başvurular 27 Kasım'a kadar devam edecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri