KPSS 60 Büro Memuru Alımı Güncel Başvuruları! İkamet Şartı Aranmıyor

Kamuya KPSS 60 puanla olmak üzere güncel büro personeli alımı başvuruları alınıyor. Gerekli süreci, büro personeli olmak için şartları bu haberimizde detaylı bulabilirsiniz.

Kamu Üniversitesi tarafından yeni kadrolara BÜRO PERSONELİ ALIMI başvuruları tamamlanıyor. KPSS puan sırasına göre yapılacak yazılı veya sözlü mülakatla büro personeli alımına başvurular, şartlar ve gerekli tüm detaylar şu şekildedir:

Memur alımı başvuru şartları

Başvuru için adayların Devlet Memurları Kanunundaki şartlara haiz olması gerekiyor. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak gerekmektedir. KPSS 60 ve üzeri puan almış olmak ile 35 yaşını doldurmamış olmak şartları var.

Büro personeli olmak için nitelikler nelerdir?

Büro Personeli alımı için 2 kadroya başvurularda adayların İktisat lisans programlarının birinden mezun olması gerekiyor.

Büro Personeli alımı için 1 kadroya başvurularda adayların Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü, İnsan Kaynaklan, Personel Yönetimi, İnsan Kaynaklan Yönetimi önlisans mezunu olması gerekiyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi personel alımı tarihleri

İstanbul Teknik Üniversitesi İTÜ memur alımı için başvurular tamamlanıyor. Adaylar şahsen başvurularını 15 Ocak 2024 dahil gerekli belgeleri tamamlayarak yapmaları gerekmektedir. İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığının yer aldığı birime başvurular yapılacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri