KPSS 60 En Az Lise Devlet Memuru Alımı Başvuru Kılavuzu Açıklandı

Kamuya KPSS 60 puanla olmak üzere güncel memur alımı başvuruları açıklandı. Güncel devlet memuru alımı tüm detayları bu yazımızda yer alıyor.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır. Büro Personeli, Sağlık Teknikeri, Teknisyen ile Diğer Sağlık Personeli alımı yapılacak.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özrü bulunmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları var.

Sözleşmeli memur alımı nitelikleri nelerdir?

1 Teknisyen (Makine) Ortaöğretim Kurumlarının Makine Teknolojisi Alanı ve Dalları veya Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak. 2022 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından En Az Altmış (60) Puan Almış Olmak.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim Kurumlarının Ağız ve Diş Sağlığı Ön Lisans Programından Mezun Olmak. 2022 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından En Az Altmış (60) Puan Almış Olmak.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim Kurumlarının Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Ön Lisans Programından Mezun Olmak. 2022 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından En Az Altmış (60) Puan Almış Olmak.

1 Diğer Sağlık Personeli (Anestezi) Ortaöğretim Kurumlarının Anestezi ve Reanimasyon Alanı Anestezi Teknisyenliği Dalından mezun olmak. 2022 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından En Az Altmış (60) Puan Almış Olmak,.

1 Büro Personeli Yükseköğretim Kurumlarının Muhasebe ve Vergi Uygulamaları veya Maliye Ön Lisans Programlarının Birinden Mezun Olmak, 2022 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından En Az Yetmiş (70) Puan Almış Olmak.

1 Büro Personeli Yükseköğretim Kurumlarının Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı Ön Lisans Programlarının Birinden Mezun Olmak. 2022 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından En Az Yetmiş (70) Puan Almış Olmak.

5 Büro Personeli Yükseköğretim Kurumlarının Herhangi Bir Lisans Programından Mezun Olmak. İlan Tarihi İtibari İle e-Devletten Alınacak Barkodlu Belge İle Belgelemek Kaydı İle MEB veya Yükseköğretim Kurumları Onaylı F Klavye, İnsan Kaynakları Yönetimi, Halkla İlişkiler ve Büro Yönetimi, Etkili İletişim ve İş Hayatında Risk Yönetimi Eğitimi Sertifikalarına Sahip Olmak, 2022 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına Girmiş Olmak.

1 Büro Personeli Yükseköğretim Kurumlarının Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Lisans Mezunu Olmak. 2022 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından En Az Yetmiş (70) Puan Almış Olmak gerekmektedir.

Alaaddin Keykubat Üniversitesi memur alımı süreci

Adaylar, başvurularını "Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Personel Daire Başkanlığı, Kestel Mahallesi Üniversite Caddesi No: 80 Alanya/ANTALYA" adresine şahsen yapabileceklerdir. Başvurular gerekli belgelerle birlikte şahsen yapılması gerekmektedir. Süreç 18 Aralık'a kadar devam edecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri