KPSS 60 Kamu Memur Alımı Yeni Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi ODTÜ KPSS 60 puanla yeni kamu memur alımı başvuruları açıklandı. Güncel başvurular, süreç ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni 4-B sözleşmeli personel alım ilanı bugün açıklandı. 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle istihdam edilmek üzere Spor Uzmanı unvanında toplam 4 adet sözleşmeli personel alımına dair başvurular başladı.

Memur alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Başvuracak adaylarda, 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesindeki ve aşağıda belirtilen genel şartlar ile ilan edilen pozisyon için belirtilen özel şartlar aranmaktadır. herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak, 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak ile birlikte son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemek gerekmektedir. KPSS'den en az 60 almak yeterlidir.

Sözleşmeli personel alımı nitelikleri nelerdir?

Spor uzmanı alımı için Yükseköğretim Kurumlarının Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi veren bölümleri ile Spor Bilimleri Fakültesi veya Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu lisans programlarından birinden mezun olmak, Türkiye Su Altı Federasyonundan alınmış geçerlilik süresi dolmamış en az bronz cankurtaran belgesine sahip olmak, Yüzme branşında en az ikinci kademe antrenörlük belgesine sahip olmak, Yüzme havuzlarında en az 1 (bir) yıl cankurtaran olarak çalışmış olmak ve çalıştığını belgelendirmek gerekmektedir.

ODTÜ personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

ODTÜ memur alımları için başvurularda adaylar gerekli belgeleri hazırlayarak 27 Kasım'a " Üniversite Evrak ve Arşiv Müdürlüğüne" elden, posta ya da kargo yoluyla ilgili belgeleri ulaştırmaları gerekiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri