KPSS 60 Yeni Devlet Memuru Alımı Başvurusu Açıklandı! İkamet Şartsız

Kamuya sözleşmeli olmak üzere yeni devlet memuru alımı yapılacak. GİH sınıfı tekniker alımı için yeni kılavuz ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Akçakiraz Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. KPSS 60 puanla adaylar başvuru yapabilecektir. Başvuru süreci, şartları ve gerekli tüm detayları hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. İşte detaylar.

7 Kasım 2023 tarihli ve 32362 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Elazığ İli Akçakiraz Belediyesine ilk defa atanmak üzere memur alımı ilanı 22 Aralık 2023 tarihinde iptal edilmiştir.

Devlet personeli alımı başvuru şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve bedensel engeli bulunmamak şartları var.

Kamu personel alımı nitelikleri nelerdir?

1 Tekniker TH sınıfı 7. derece kadro için olacak. Önlisans düzeyinde eğitim veren yüksekokulların Harita ve Kadastro programından mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor. Erkek/Kadın adaylar KPSSP93 en az 60 puan ile başvuru yapabilir.

Akçakiraz Belediyesi memur alımı süreci

Akçakiraz Belediyesi için memur alımında adaylar başvuru esnasında istenilen belgeleri 13/12/2023-15/12/2023 tarihleri arasında "Yeşilyurt Mahallesi Altınçevre Caddesi Akçakiraz Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü No:2 Akçakiraz/ELAZIĞ" adresine şahsen veya posta yolu ile başvurularını yapabileceklerdir. Ayrıca internetten başvuru sürecince istenilen belgeler eklenmek suretiyle, başvuru tarihleri içerisinde Belediye mail adresine de yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri