KPSS 60 Zabıta Memuru - Mühendis Alımı Başladı! İkamet Şartsız

Kamuya KPSS 60 puan ile hem zabıta memuru alımı hem de mühendis alımı yapılacak. Başvurularda ikamet şartı aranmıyor. İşte sürece dair tüm bilgilerin yer aldığı haberimiz.

Kamuya ilke defa atanmak üzere boş kadrolar için ZABITA MEMURU ALIMI ile MÜHENDİS ALIMI yapılacak. GİH ve TH sınıfı kadrolara atanmak için gerekli tüm bilgi ve süreci bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Kamu personeli alımı başvuru şartları

GİH sınıfı 11 derece ile TH sınıfı 8. derece kadrolu devlet memuru alımında adayların 657 DMK’daki şartları taşıması gerekmektedir. Bu kapsamda;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Askerlikle ilişiği olmamak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ya da bedensel engeli olmamak gerekiyor.

Memur alımı başvuru özel şartları

Mühendis alımı için “inşaat mühendisliği” mezunu olmak ve 2024 KPSS’den en az 60 almak gerekiyor.

Zabıta Memuru alımı “işletme, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, maliye, kamu yönetimi, siyasal bilimler, yerel yönetimler, beden eğitim ve spor öğretmenliği, halkla ilişkiler, halkla ilişkiler ve tanıtım veya iktisat” mezunu olmak ve2024 KPSS’den en az 60 almak gerekiyor.

Zabıta memuru alımı özel şartları: Adayların erkeklerde en az 1.67 mt, kadınlarda en az 1.60 mt boyunda olması, 30 yaşını doldurmamış olması, daha önce çalıştığı kamu kurum, kuruluşlarından disiplinsizlik ya da ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olması ve en az B ehliyeti olması gerekiyor.

Dikmen Belediyesi memur alımı başvuruları

Sinop ili “Dikmen Belediyesi” memur alımı Ekim’de olacak. Adaylar 1-4 Ekim 2024 tarihleri arasında online olarak e-mail adresine, şahsen ya da posta ile de gerekli belgeleri göndererek işlemlerini ve başvurularını yapabileceklerdir.

Dikmen Belediyesi kamu personel alımı başvuru kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri