KPSS 65 70 Lise Önlisans Lisans 58 Kamu Personeli Alımı Bugün Açıklandı

Kamuya KPSS 65 ile 70 puanlarla olmak üzere sözleşmeli yeni 58 memur alımı başvuruları açıklandı. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli personel alım ilanı (2023-1) açıklandı. 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır. Detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı başvuru şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartlan taşıması gerekmektedir. Erkek adayların askerlikle ilişkisinin bulunmaması gerekmektedir. Kamu görevinden herhangi bir nedenden dolayı ihraç edilenler başvuruda bulunamazlar. Adayların herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir. 2022 yılı KPSS (B Grubu) sınavında; Lisans mezunları için KPSS P3, Önlisans mezunları için KPSS P93, Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunları için KPSS P94 puan türü dikkate alınacaktır.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

6 Büro Personeli KPSS-P3 (En az 70 puan) Yükseköğretim Kurumlarının İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi veya İnsan Kaynakları Yönetimi bölümlerinin herhangi birinden lisans mezunu olmak. 25 Aralık 1992 ve sonrası doğumlu olmak,

10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi KPSS-P3 (En az 65 puan) Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir lisans programından mezun olmak. silahlı/silahsız Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmak, 170 cm’den kısa olmamak, 25 Aralık 1992 ve sonrası doğumlu olmak,

5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi KPSS-P94 (En az 65 puan) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. silahlı/ silahsız Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmak, Vücutta görünecek şekilde dövmesi bulunmamak, 170 cm’den kısa olmamak, 25 Aralık 1992 ve sonrası doğumlu olmak,

1 Destek Personeli (Aşçı) KPSS-P94 (En az 65 puan) Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olup 3308 sayılı Kanun'a göre aşçılık dalında Ustalık Belgesi ile Usta Öğreticilik Belgesine sahip olmak. En az 1 yılı Aşçılık alanında olmak üzere toplam en az 4 yıl yemekhane/lokanta iş deneyimine sahip olmak ve bunu karekodlu SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek. MEB onaylı veya Yükseköğretim Kurumlarından alınmış Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak. 25 Aralık 1987 ve sonrası doğumlu olmak.

1 Destek Personeli (Aşçı) KPSS-P94 (En az 65 puan) Ortaöğretim kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri alanının Mutfak veya Aşçılık dalı mezunu olmak ya da ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olup 3308 sayılı Kanun'a göre aşçılık dalında Ustalık Belgesine sahip olmak. En az 1 yılı Aşçılık alanında olmak üzere toplam en az 3 yıl yemekhane/lokanta iş deneyimine sahip olmak. MEB onaylı veya Yükseköğretim Kurumlarından alınmış Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak. 25 Aralık 1987 ve sonrası doğumlu olmak.

3 Destek Personeli (Aşçı Yardımcısı) KPSS-P94 (En az 65 puan) Ortaöğretim kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri alanının Mutfak veya Aşçılık dalı mezunu olmak ya da ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olup 3308 sayılı Kanun'a göre aşçılık dalında Kalfalık veya Ustalık Belgesine sahip olmak. MEB onaylı veya Yükseköğretim Kurumlarından alınmış Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak. Heyet Raporunun olumsuz olması halinde aday elenecek ve yerine yedek aday çağrılacaktır. Gece ve gündüz, iç ve dış mekânlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu bulunmamak. 25 Aralık 1987 ve sonrası doğumlu olmak.

20 Destek Personeli (Temizlik -Yemekhane Servis Elemanı) KPSS-P93 (En az 65 puan) Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir önlisans programından mezun olmak Lokanta veya Otel hizmetlerinde en az 1 (bir) yıl iş deneyimine sahip olmak ve bunu karekodlu SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek. Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. ibareli heyet raporu almaları gerekmektedir. Heyet Raporunun olumsuz olması halinde aday elenecek ve yerine yedek aday çağrılacaktır. 25 Aralık 1992 ve sonrası doğumlu olmak.

12 Destek Personeli (Temizlik) KPSS-P94 (En az 65 puan) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. Heyet Raporunun olumsuz olması halinde aday elenecek ve yerine yedek aday çağrılacaktır. 25 Aralık 1992 ve sonrası doğumlu olmak gerekiyor.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi memur alımı süreci nasıl işler?

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi memur alımları için adayların Başvuru Formu ve ilanda başvuracakları pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz bir şekilde başvuru süresi içerisinde “Üniversite Personel Daire Başkanlığına (Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Merkez Yerleşkesi Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı, Merkez/KIRŞEHİR)” adresine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurular 25 Aralık’a kadar devam edecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri