KPSS Şartsız Başvuru Başladı! Hollanda’ya Yeni Personel Alımı Yapılacak

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde Hollanda için yeni sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

T.C. Rotterdam Başkonsolosluğu Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Sınavı Duyurusu açıklandı. Dışişleri Bakanlığı tarafından Hollanda için personel alınacak. T.C. Rotterdam Başkonsolosluğunda münhal bulunan 2 adet Sözleşmeli Sekreter pozisyonuna sınavla personel alınacaktır. Başvurular alınmaya başladı.

Sözleşmeli personel alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, sınav tarihi itibariyle 46yaşından gün almamış olmak, en az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak, kamu haklarından yoksun bulunmamak, erkekler için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak, her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek, Çok iyi derecede Hollandaca ve Türkçe bilmek ile bilgisayar kullanabilmek gerekiyor.

Personel alımında gerekli belgeler nelerdir?

Özgeçmiş (CV), Türk pasaportuna sahip adayların pasaport örneği ile işlem görmüş sayfaları, Nüfus cüzdanının (T.C. kimlik kartının) aslı veya onaylı sureti, vesikalık fotoğraf, en son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti, erkekler için askerlik kesin terhis belgesi veya askerlikle ilişiği olmadığına dair belge isteniyor.

Dışişleri Bakanlığı memur alımı süreci nasıl işler?

Adaylar 17 Kasım 2023 tarihine kadar online olarak başvuru yapabilecektir. Dışişleri Bakanlığı memur alımı için adaylar e-Devlet üzerinden Dışişleri Bakanlığı, Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım sekmesinden ve Kariyer Kapısı internet adresinde başvurular başladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri