KPSS Şartsız Memur Alımı Başvuruları Alınacak! İkamet Şartsız Başladı

Kamuya KPSS şartsız olmak üzere yeni memur alımı başvuruları alınacak. Kamu memur alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni sözleşmeli bilişim personeli alım ilanı açıklandı. Başvurularda KPSS zorunluluğu yok. Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonunda istihdam edilmek ve tam zamanlı çalıştırılmak üzere toplam 7 sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır. Sürece dair tüm detayları hemen KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Memur alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel koşulları taşımak, erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya tecilli olmak, 40 yaşından gün almamış olmak, KPSS puanı olmayan veya sonuç belgesini ibraz etmeyen adayların KPSS puanı 70 olarak değerlendirmeye alınacaktır.

Personel alımı kontenjanları ve nitelikleri nelerdir?

1 Kıdemli Web Yazılım Uzmanı alımı için 4 Katı Tam Zamanlı, 1 Web Yazılım Uzmanı alımı için 3 Katı Tam Zamanlı, 1 Bilgi Güvenliği Uzmanı alımı için 3 Katı Tam Zamanlı, 1 Mobil Yazılım Uzmanı alımı için 3 Katı Tam Zamanlı, 1 Ağ Uzmanı alımı için 2 Katı Tam Zamanlı, 1 Sistem Yöneticisi alımı için 2 Katı Tam Zamanlı, 1 Veritabanı Yönetim Uzmanı alımı için 2 Katı Tam Zamanlı.

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Ayrıca 2 kat maaş şartı ile bu bölüm mezunları da başvurabilir: diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları.

Mersin Üniversitesi memur alımı süreci nasıl işler?

Mersin Üniversitesi memur alımı için başvurular üniversite personel dairesi başkanlığı internet adresinde yer alan duyuruda bulunan başvuru formunun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte “Mersin Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına” şahsen veya posta ile yapılacaktır. Başvurular 3 Ekim’e kadar olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri