KPSS Şartsız Yeni Kamu Personeli Alımı İlanı Yayımlandı! İkamet Şartsız

Kamuya KPSS şartsız olmak üzere yeni kamu personeli alımı başvuru ilanı açıklandı. İkamet şartı olmadan Türkiye geneli başvuru alınacak. İşte sürece dair tüm detaylar.

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından güncel sözleşmeli bilişim personeli sınav ilanı açıklandı. KPSS şartsız olmak üzere adayların başvuru yapabileceği ilana dair tüm süreci ve şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Memur alımı başvuru şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları haiz olması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekiyor. Ayrıca KPSS şartı yok. Bu kapsamda KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak değerlendirilir.

Memur alımı mezuniyetleri nelerdir?

Fakültelerin dört yıllık “bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği” mezunları başvurabilir.

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli memur alımı başvuru süreci

Sakarya Üniversitesi memur alımı için başvurular 23 Ekim 2023 tarihine kadar gerekli belgelerle birlikte “Sakarya Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Esentepe Kampüsü/SAKARYA” adresine elden teslim edilmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri