KPSS Taban Puan Şartı Aranmıyor! 86 Güncel Memur Alımı Başvuruları

Kamuya KPSS taban puan şartı aranmadan yeni ve sözleşmeli kadrolar için başvuru iş ve işlemleri tamamlanıyor. Bu yazımızda 86 kadroya dair tüm detayları ve şartları bulabilirsiniz.

Kamu kurumu tarafından KPSS taban puan şartı olmadan mülakatsız direkt atama ile 86 güncel memur alımı tamamlanıyor. Mersin Üniversitesi kamu personeli alımı başvurularında lise, önlisans ve lisans kadrolar var. İşte sürece dair tüm detayları hazırladığımız yazımız.

Sözleşmeli memur alımı şartları nelerdir?

Başvuru için T.C. vatandaşı olmanın yanı sıra askerlikle ilişiği olmayan adaylar başvuru yapabilir. Adayların kamu haklarından mahrum bulunmaması, 18 yaşını doldurmuş olması, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olması ile vardiya usulü çalışmaya engel bir durumunun olmaması gerekmektedir.

Mersin Üniversitesi memur alımı koşulları nelerdir?

2 Destek Personeli (Hizmetli- Erkek) alımı için lise mezunu olmak.

1 Destek Personeli (Hizmetli- Kadın) alımı için lise mezunu olmak.

17 Destek Personeli (Hizmetli) alımı için lise mezunu olmak.

1 Destek Personeli (Aşçı) (Erkek) alımı için Gastronomi ve Mutfak Sanatları lisans.

1 Destek Personeli (Aşçı) (Erkek) alımı için Herhangi bir lisans.

6 Destek Personeli (Aşçı) (Kadın/Erkek) Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları önlisans.

1 Destek Personeli (Hasta Bakıcı) (Kadın) alımı için Yaşlı bakımı önlisans.

9 Destek Personeli (Hasta Bakıcı) (Kadın/Erkek) alımı için Hasta Bakımı, Evde Hasta Bakımı, Yaşlı Bakım Hizmetleri, Yaşlı Bakımı, Yaşlı Hizmetleri Bakımı önlisans.

1 Diyetisyen alımı için Beslenme ve Diyetetik lisans programından mezun olmak.

4 Hemşire alımı için Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak.

25 Hemşire alımı için Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Yüksekokulu veya Hemşirelik Fakültesi lisans.

2 Laborant alımı için Tıbbi laboratuvar teknikleri önlisans.

1 Laborant alımı için Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans.

2 Sağlık Teknikeri alımı için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans.

5 Sağlık Teknikeri alımı için Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans.

7 Sağlık Teknikeri alımı için Ameliyathane Teknikerliği, Cerrahi Teknikerliği, Ameliyathane Hizmetleri, Cerrahi önlisans.

3 Sağlık Teknikeri alımı için İlk ve Acil Yardım önlisans.

2 Sağlık Teknikeri alımı için Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Acil Yardım, Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım önlisans.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim kurumlarının Elektronörofizyoloji önlisans.

1 Teknisyen (İklimlendirme ve Soğutma) alımı için liselerin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak.

1 Teknisyen (Elektrik ve Tesisatı) alımı için liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak. 6 Aralık 2023 tarihindeki düzeltme ilanı haberimize eklenmiştir.

Kamu memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Mersin Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli memur alımları için başvurular 18 Aralık 2023 tarihine kadar olacak. Adaylar şahsen yapılabilecektir. Başvuru iş ve işlemleri “Rektörlük Personel Daire Başkanlığına” olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri