KPSS Taban Puansız ve KPSS 50 Kamu Personel Alımı Bugün Açıklandı

Kamu üniversitesi tarafından en az lise mezunu olmak üzere lisans ve önlisans mezunlarının başvurabileceği sözleşmeli yeni memur alımları açıklandı. Detaylar bu haberimizde.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü 4/B (sözleşmeli personel) alım ilanı açıklandı. Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır. Detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Sözleşmeli memur alımı başvuru genel şartları

Türk Vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, 53’üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak ile herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak gerekmektedir.

Kamu personel alımı başvuru nitelikleri

1 Büro Personeli Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir lisans programından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P3) 50 ve üzeri puan almış olmak. Bilgi Güvenliği ve Bilgi Teknolojilerine Giriş Eğitimlerine katılmış olmak ve bunu belgelendirmek.

1 Büro Personeli Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir lisans programından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P3) 50 ve üzeri puan almış olmak. Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve Bilgi Teknolojilerine Giriş Eğitimlerine katılmış olmak ve bunu belgelendirmek.

1 Büro Personeli Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir lisans programından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P3) 50 ve üzeri puan almış olmak. Versiyon kontrol sistemlerinden Git kullanımına hakim ve bu alanda sertifikaya sahip olmak. Python programlama diline hakim olmak ve bu alanda sertifikaya sahip olmak.

1 Büro Personel Yükseköğretim Kurumlarının İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P3) 50 ve üzeri puan almış olmak. Resmi Yazışma Programları Eğitimi sertifikasına sahip olmak.

1 Büro Personel Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir lisans programından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P3) 50 ve üzeri puan almış olmak. Gazete ve Dergi alanında editörlük ile yazı işleri müdürlüğüne dair en az 2 (iki) yıl iş tecrübesine sahip olmak ve bunu karekodlu SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek. Başvuru bitim tarihi itibarıyla 30 (otuz) yaşını bitirmemiş olmak.

1 Büro Personel Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir lisans programından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P3) 50 ve üzeri puan almış olmak. Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak.

1 Avukat Yükseköğretim Kurumlarının Hukuk Fakültesinden mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P3) 50 ve üzeri puan almış olmak. Avukatlık Ruhsatnamesine ilanın ilk başvuru tarihinden önce sahip olmak. Üniversitemiz Hukuk Müşavirliğinde görevlendirilecektir.

1 Tekniker Yükseköğretim Kurumlarının Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P93) 50 ve üzeri puan almış olmak. En az 3 (üç) yıl bilişim alanında çalışmış olmak ve bunu karekodlu SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek. NodeJS ile Web Programlamaya hakim ve bu alanda alınmış sertifikaya sahip olmak. ASP.NET Core MVC teknolojisine hakim ve bu alanda alınmış sertifikaya sahip olmak.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim Kurumlarının İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P93) 50 ve üzeri puan almış olmak. Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği Eğitimi ile Temel İlk Yardım Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

1 Sağlık Teknikeri Yükseköğretim Kurumlarının Ağız ve Diş Sağlığı, İlk ve Acil Yardım, Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P93) 50 ve üzeri puan almış olmak. Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Eğitimi Sertifikası ile İlkyardımcı Belgesine sahip olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir önlisans programından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P93) 50 ve üzeri puan almış olmak. En az 6 (altı) ay güvenlik görevlisi olarak çalıştığını karekodlu SGK Hizmet Dökümü ile belgelendirmek. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10’uncu maddesinde sayılan şartlara haiz olmak. 170 cm’den kısa olmamak.

1 Destek Personeli (Soğutma, İklimlendirme ve Temizlik İşleri) (Erkek) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Soğutma ve İklimlendirme alanında ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşları tarafından onaylı sertifika ya da “Soğutma ve İklimlendirme” alanında ustalık veya kalfalık belgesine sahip olduğunu belgelemek. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P94) türünde puan almış olmak.

1 Destek Personeli (Bakım, Onarım ve Temizlik İşleri) (Erkek) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Kalorifer Ateşçiliği Sertifikasına sahip olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P94) türünde puan almış olmak.

1 Destek Personeli (Temizlik İşleri - Kadın) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P94) türünde puan almış olmak. Mutfak alanında iş tecrübesine sahip olmak ve bunu karekodlu SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek.

1 Destek Personeli (Temizlik İşleri - Erkek) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P94) türünde puan almış olmak. Mutfak ve temizlik alanında en az 1 (bir) yıl iş tecrübesine sahip olmak ve bunu karekodlu SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek.

1 Destek Personeli Temizlik İşleri - Erkek) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P94) türünde puan almış olmak. Seslendirme ve Işıklandırma Sistemleri Kurulum Bakım Onarımcısı ile Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Görüntü ve Ses Sistemleri sertifikalarına sahip olmak.

1 Destek Personeli Temizlik İşleri - Erkek) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P94) türünde puan almış olmak. En az 5 (beş) yıl iş tecrübesine sahip olmak ve bunu karekodlu SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek.

1 Destek Personeli Temizlik İşleri - Erkek) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P94) türünde puan almış olmak. En az 2 (iki) yıl iş tecrübesine sahip olmak ve bunu karekodlu SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek. Temizlik, basit bakım-onarım, taşıma ve ısıtma hizmeti işlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

Şeyh Edebali Üniversitesi memur alımı

Adaylar başvurularını Bilecik İli Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesinde yapabileceklerdir. Süreç 26 Aralık’a kadar devam edecek. Adaylar başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte başvurular şahsen veya noter vekaleti yoluyla Üniversite Yazı İşleri ve Belge Yönetimi Şube Müdürlüğüne gerekli müracaatlarını yapabileceklerdir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri