KPSS Taban Puansız Yeni Tekniker Teknisyen Destek Büro Personeli Alımı

Selçuk Üniversitesi tarafından KPSS taban puan şartı olmadan sözleşmeli farklı ünvanlarda memur alımı yapılıyor. Başvurular bugün başladı. İşte gerekli şartlar ve tüm detaylar.

Selçuk Üniversitesi bünyesinde yeni 24 adet sözleşmeli personel alınacağı duyurusu geldi. Mülakatsız KPSS puanı ile atama olacak. Büro Personeli, Destek Personeli (Temizlik), Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknikeri (Diş Protez) alımları başladı. İşte tüm detayları

Sözleşmeli memur alımı başvuru şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ilgili suçlardan mahkum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KP5SP3 puanı, Önlisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı ve Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

Kamu memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

7 Büro Personeli alımı için Yükseköğretim kurumlarının Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi önlisans programlarının birinden mezun olmak.

14 Destek Personeli (Temizlik) alımı için Temizlik personeli olarak başlayacak personeller Üniversiteye ve tüm bağlı birimlerinde (ilçeler dahil) genel alanlar, idari ve akademik ofisler, eğitim alanları, bahçe alanları, çevre düzenleme, taşıma vb. işlerde görevlendirileceklerdir.

1 Röntgen Teknisyeni alımı için Yükseköğretim kurumlarının Radyoterapi-Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programından mezun olmak.

1 Röntgen Teknisyeni alımı için Yükseköğretim kurumlarının Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programından mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla alanında en az 2 yıl tecrübeye sahip olmak, olmak.

1 Sağlık Teknikeri (Diş Protez) alımı için Yükseköğretim kurumlarının Diş Protez, Diş Protez teknikerliği, Diş Protez Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla Hareketli Protezlerde Diş Dizimi, Protez Bitim ve Tamir işlerinde en az 2 yıl tecrübeye sahip olmak.

Selçuk Üniversitesi memur alımı süreci nasıl işler?

Selçuk Üniversitesi memur alımı için başvurular bugün başladı. Adaylar online olarak başvurularını yapabileceklerdir. Süreç 15 Ocak 2023 dahil olmak üzere üniversite personel ilan internet sitesinden yapılabilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri