Lise MYO Lisans Adaylar Başvurabilir! 3 Unvan Mülakatsız Memur Alımı

Kamuya mülakatsız direkt KPSS puanı ile olmak üzere memur alımı başvuruları bugün açıklandı. Samsun Üniversitesi kamu memur alımı başvuru tüm detayları ve süreci hemen bu yazımızda.

Samsun Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 4/B (sözleşmeli personel) alım ilanı açıklandı. 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak. Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak. Kamu görevinden herhangi bir nedenle çıkarılmamış olmak. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları var.

Sözleşmeli memur alımında nitelikler nelerdir?

3 Büro Personeli Herhangi bir önlisans programından mezun olmak.

2 Destek Personeli (Bahçıvan/ Erkek) Tarım meslek lisesi veya Lise ve dengi okul mezunu olmak.

4 Destek Personeli (Temizlik Personeli/ Erkek-Kadın) Lise ve dengi okul mezunu olmak. En az 90 gün temizlik hizmetinde çalıştığını Karekodlu/ barkodlu SGK Hizmet Dökümü ile belgelemek.

2 Koruma ve Güvenlik Personeli (Kadın) Herhangi bir önlisans programından mezun olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak. Boyu 165 cm’den kısa olmamak.

3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) Herhangi bir önlisans programından mezun olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak. Boyu 175 cm’den kısa olmamak.

3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) Herhangi bir lisans programından mezun olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak. Boyu 175 cm’den kısa olmamak.

16 Aralık 2023 tarihli düzeltme ilanı haberimize eklenmiştir.

Samsun Üniversitesi memur alımı süreci

Samsun Üniversitesi memur alımları için adaylar başvurularını gerekli tüm istenilen belgeler ile birlikte Rektörlük Evrak Kayıt Birimine şahsen veya posta ile müracaat edeceklerdir. Başvurular 29 Aralık 2023’e kadar 1Rektörlük Evrak Kayıt Birimi Canik Yerleşkesi Gürgenyatak Mahallesi Merkez Sokak No:40-2/1 Canik/ SAMSUN” adresine olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri