Lise Önlisans Lisans Hastane Personeli Alımı! 7 Branş Başvuru Ekranı

Kamu üniversitesi bünyesinde sözleşmeli yeni memur alımı başvuruları açıklandı. 4/B kamu memur atama tüm detayları bu yazımızda hemen inceleyebilirsiniz.

Afyonkarahisar Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi için memur alımı açıklandı. Üniversitede yer alan Sözleşmeli 15 Kamu Personel alımı için 2 Hemşire, 1 sağlık Teknikeri (Ağız ve Diş Sağlığı), 1 Fizyoterapist,2 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter), 3 Büro Personeli, 1 Tekniker ve 3 Destek Personeli toplam sözleşmeli 15 Kamu personeli istihdam edilecektir.

Üniversite Sözleşmeli Kamu Personel Alımı Başvurusu Nereye Yapılacak?

Adaylar İş Başvurularını Elektronik ortamda Online olarak başvuruda bulunacak adaylar belirtilen internet adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak belgelerini yükleyerek başvuru işlemini tamamlayabileceklerdir.

Sözleşmeli 15 Personel Alımı Başvuru Tarihleri

Afyonkarahisar Üniversitesinde görev almak isteyen gerekli başvuru şartlarını taşıyan adaylar iş başvurularını 22 Aralık 2023 tarihine kadar yapabileceklerdir. Başvurular online olarak üniversite başvuru ekranı üzerinden yapılabilecektir.

Sözleşmeli Kamu Personel Alımı Başvuru Koşulları Neler?

Hemşire alımı için Yükseköğretim Kurumlarının Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak.

Sağlık Teknikeri alımı için Yükseköğretim kurumlarının Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü önlisans mezunu olmak.

Fizyoterapist alımı için Yükseköğretim kurumlarının fizyoterapi ve rehabilitasyon, fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü lisans mezunu olmak.

Sağlık Teknikeri alımı için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olmak.

Büro Personeli alımı için Yükseköğretim Kurumlarının Sağlık Yönetimi bölümü lisans mezunu olmak.

Büro Personeli alımı için Yükseköğretim Kurumlarının İşletme, İktisat, Maliye bölümü lisans mezunu olmak.

Tekniker alımı için Yükseköğretim Kurumlarının Çevre Sağlığı önlisans mezunu olmak.

Destek Personeli alımı için Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. Temizlik görevini devamlı yapmasında engel olabilecek durumu bulunmamak.

Destek Personeli alımı için Bahçe Bakımı ve Temizlik görevini devamlı yapmasında engel olabilecek sağlık durumu bulunmamak. Lise ve Dengi Okul mezunu olmak. Bütün adaylar için yaş şartı Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını doldurmamış olmak. İlgili KPSS Puanına sahip olmak. Şartı mevcuttur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri