Mülakatsız KPSS 50 60 70 Kamu Memur Alımı! İkamet Şartsız Başvurular

Kamuya mülakat olmadan direkt KPSS puan üstünlüğüne göre sözleşmeli memur alımı başvuruları sona eriyor. KPSS 50, 60 ve 70 puanlı kadrolar var. İşte sürece dair tüm detaylar.

Kamu Üniversitesi tarafından ikamet şartı olmadan tüm adayların başvuru yapabileceği sözleşmeli memur alımı birçok ünvanda tamamlanıyor. Kamu personeli alımında 35 kadro var. KPSS 50, 60 ve 70 puanlı adaylar farklı branşlarda memur alımına başvurabilir. İşte tüm detayların yer aldığı mülakatsız kamu personeli alımlarına dair detaylar.

Memur alımı başvuru şartları

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiğinin bulunmaması şartları var. Ayrıca 18 yaşını tamamlayan adaylar diğer koşulları da sağlamak şartı ile başvurabilir.

Kamu personel alımı nitelikleri-mezuniyetler

4 Büro Personeli alımı için Kadın/Erkek Herhangi bir lisans programından mezun olmak. KPSS P3 70 35 yaşını doldurmamış olmak.

3 Büro Personeli alımı için Kadın/Erkek Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak. KPSS P93 70. 35 yaşını doldurmamış olmak.

3 Büro Personeli alımı için Kadın/Erkek Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme-Muhasebe veya İşletme önlisans programlarının birinden mezun olmak. KPSS P93 70. 35 yaşını doldurmamış olmak.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Erkek Herhangi bir önlisans mezun olmak. silahlı/silahsız Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına sahip olmak. boy uzunluğu 170 cm’den kısa olmamak, KPSS P93 60. 35 yaşını doldurmamış olmak.

4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Kadın Herhangi bir önlisans mezun olmak. silahlı/silahsız Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına sahip olmak. boy uzunluğu 160 cm’den kısa olmamak, 2022 yılı KPSS P93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 Programcı alımı için Kadın/Erkek Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Internet ve Ağ Teknolojileri, Multimedya ve Network Teknolojisi, Bilgi Güvenliği Teknolojisi önlisans programının birinden mezun olmak. KPSS P93 70. 35 yaşını doldurmamış olmak. En az D düzeyinde YDS veya dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak.

1 Restoratör alımı için Kadın/Erkek Sanat Eserleri Konservasyonu ve Restorasyonu veya Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım lisans programının birinden mezun olmak. Laboratuvar şartlarında çalışmaya engel hali bulunmamak. 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 Destek Personeli alımı için Erkek Lise mezunu olmak. Elektrik alanından MEB onaylı sertifika veya Mesleki Yeterlilik Belgesi veya meslek koluna ait ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak. KPSS P94 50. 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 Destek Personeli alımı için Erkek Lise mezunu olmak. Metal Teknolojisi alanından MEB onaylı sertifika veya Mesleki Yeterlilik Belgesi veya meslek koluna ait ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak KPSS P94 50. 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 Destek Personeli alımı için Erkek Lise mezunu olmak. Sıhhı Tesisat alanından MEB onaylı sertifika veya Mesleki Yeterlilik Belgesi veya meslek koluna ait ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak. KPSS P94 50. 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 Destek Personeli alımı için Erkek Lise mezunu olmak. Boya üretimi ve uygulama alanında MEB onaylı sertifika veya Mesleki Yeterlilik Belgesi veya meslek koluna ait ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak. KPSS P94 50. 35 yaşını doldurmamış olmak.

6 Destek Personeli (Temizlik Personeli) alımı için Erkek Lise mezunu olmak. KPSS P94 60.35 yaşını doldurmamış olmak.

7 Destek Personeli (Temizlik Personeli) alımı için Kadın ve lise mezunu olmak, KPSS P94 50. 35 yaşını doldurmamış olmak.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi personel alımı süreci

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi sözleşmeli kamu memur alımında süreç 15 Ocak 2024 dahil olmak üzere yapılabilir. Adaylar başvurularını sadece şahsen yapmaları istenmektedir. İkamet şartı bulunmuyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri