Mülakatsız KPSS 60 Kamu Memur Alımı! 3 Branş Yeni Başvuru Kılavuzu

Kamuya yeni Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Destek Personeli alımı açıklandı. Güncel personel atamasına başvuru şartları ve tüm detayları bu yazımızda yer alıyor.

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. Mülakatsız memur alımı yapılacak. 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Kamu memur alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartlan taşımak, Lisans mezunları için 2022 KPSS P3, Önlisans mezunları için 2022 KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için ise 2022 KPSS P94 puanına sahip olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili engeli bulunmamak gerekiyor.

Sözleşmeli memur alımı nitelikleri nelerdir?

4 Destek Personeli (Erkek) Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak, 2022 KPSS P94 60 puan almış olmak, 32 yaşını doldurmamış olmak, Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması veya tecilli olmak, Hijyen Sertifikasına sahip olmak, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasına sahip olmak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık vb. engelleri bulunmamak.

2 Destek Personeli (Kadın) Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak, 2022 KPSS P94 60 puan almış olmak, 32 yaşını doldurmamış olmak, Hijyen Sertifikasına sahip olmak, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasına sahip olmak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık vb. engelleri bulunmamak.

1 Destek Personeli Kimya veya Kimya Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak, 2022 KPSS P93 60 puan almış olmak, 32 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin bulunmaması veya tecilli olmak, Hijyen Sertifikasına sahip olmak, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasına sahip olmak, Kimya Laboratuvarlarında çalışmaya engel durumu olmamak.

8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) Önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS P93 60 puan almış olmak, 32 yaşını doldurmamış olmak, Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması veya tecilli olmak, Geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Boy uzunluğu 170 cm’den kısa olmamak.

1 Büro Personeli (Kadın) Türk Dili Edebiyatı bölümü lisans mezunu olmak, 2022 KPSS P3 60 puan almış olmak, 32 yaşını doldurmamış olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Diksiyon Sertifikasına ve Türkçenin yabancı dil olarak öğretimi sertifikasına sahip olmak.

1 Büro Personeli (Kadın) Herhangi bir lisans programından mezun olmak, 2022 KPSS P3 60 puan almış olmak, 32 yaşını doldurmamış olmak, Tütün, Alkol ve Madde Bağımlılığı sertifikasına sahip olmak, Madde Bağımlılığı Farkındalık Eğitimi sertifikasına sahip olmak.

1 Büro Personeli Herhangi bir lisans programından mezun olmak, 2022 KPSS P3 60 puan almış olmak, 32 yaşını doldurmamış olmak, Afet Bilinci Eğitimi sertifikasına sahip olmak, (Kadın) Afet ve Acil Durum Farkındalık sertifikasına sahip olmak, İlk Yardım Sertifikasına sahip olmak.

1 büro personeli alımı kadrosu iptal edildi. 15 Aralık 2023 tairhli iptal olan ilan sistemden kaldırıldı.

Bingöl Üniversitesi memur alımı süreci

Adayların başvurularını Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Başvuruları 15 Aralık 2023 tarihine kadar yapabileceklerdir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri