Mülakatsız, KPSS 60 - Kamu Personeli Alımı: İkamet Şartsız Başvurular!

Kamuya mülakatsız olmak üzere güncel memur personel alımı başvuruları alınıyor. Kimler kamu memur alımlarına başvurabilir? Güncel süreç ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı tarafından sözleşmeli memur personel alım ilanına başvurular tamamlanıyor. KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, sözleşmeli personel alımına başvurular ve tüm detaylar bu yazımızda.

Memur personel alımı başvuru şartları

657 sayılı DMK’nın 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak şartları var.

Kamu personel alımı başvuru nitelikleri

1 Büro Personeli alımı için 2022 KPSS P3 en az 60 puan, Hukuk lisans programından mezun olmak.

1 Büro Personeli alımı için 2022 KPSS P3 en az 60 puan, herhangi bir lisans programından mezun olmak, bilgi işlem birimlerinde ve bilişim alanında en az bir yıl iş tecrübesine sahip olmak, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi eğitim sertifikasına, Veri Güvenliği eğitim sertifikasına, Web Güvenliği eğitim sertifikasına ve Proje Yönetimi eğitim sertifikasına sahip olmak, gerekiyor.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı memur alımı başvuruları

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı bünyesinde memur alımları için başvurular 11 Temmuz 2024 dahil yapılabilir. Adaylar başvurularını başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı’na şahsen yapmaları gerekiyor.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı memur alımı kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri