Mülakatsız KPSS Taban Puansız Yeni Memur Personel Alımı Açıklandı

Kamuya mülakatsız ve KPSS taban puansız olmak üzere yeni memur personel alımı başvuruları açıklandı. Kamu personeli alımı tüm detayları ve süreci bu yazımızda yer alıyor.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni 657/4-B sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. 2022 KPSS “B” grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen pozisyonlarda sözleşmeli personel alınacaktır. İşte kamu memur alımı başvuru süreci ve tüm detaylarının yer aldığı haberimiz.

Kamu personeli alımı başvuru genel başvuru şartları

657 sayılı Kanunun 48’inci maddesindeki ve aşağıda belirtilen genel şartlar ile ilan edilen pozisyon için belirtilen özel şartlar aranmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak, Tüm pozisyonlar için son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemek gerekmektedir.

Sözleşmeli memur alımı nitelikleri nelerdir?

1 Çocuk Gelişimcisi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 4 yıllık lisans mezunu olmak.

1 Sağlık Teknikeri Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ameliyathane Teknikerliği ya da Cerrahi Teknikerliği ya da Ameliyathane Hizmetleri 2 yıllık önlisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Sağlık Teknikeri Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Anestezi Programı 2 yıllık önlisans mezunu olmak.

1 Sağlık Teknikeri Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diyaliz Teknikerliği Programı 2 yıllık önlisans mezunu olmak.

1 Sağlık Teknikeri Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eczane Hizmetleri Programı 2 yıllık önl isans mezunu olmak.

3 Sağlık Teknikeri Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı 2 yıllık önlisans mezunu olmak.

4 Sağlık Teknikeri Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoloji ya da Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı 2 yıllık önlisans mezunu olmak.

3 Sağlık Teknikeri Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı 2 yıllık önlisans mezunu olmak.

Hacettepe Üniversitesi memur alımı süreci nasıl işler?

Her aday ilan edilen kadrolardan listede yer alan sadece bir meslek koluna başvuru yapabilecektir. Başvuruda bulunacak adaylar başvurularını e- devlet platformu üzerinden 12 Ocak 2024 tarihine kadar Kariyer Kapısı kamu işe alım internet adresinden olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri