Mülakatsız Memur Alımı Başladı! Lise - Önlisans Adaylar Başvurabilecek

Kamuya mülakatsız memur alımları yapılacak. KPSS puanı ile atama başvuru şartları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

T.C. Karabük Üniversitesi Rektörlüğü sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam dokuz (9) adet sözleşmeli personel alınacaktır. Mülakatsız memur alımı başladı. İşte detaylar.

Memur alımı başvuru şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak, 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş ve geçerli bir puan almış olmak. Lisans düzeyi için KPSSP3, Önlisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilanın KPSS puan türüne uygun olması gerekmektedir.

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, herhangi bir sebeple kamu görevinden çıkarılmamış olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak gerekiyor.

Sözleşmeli personel alımı nitelikleri nelerdir?

3 Büro Personeli alımı için Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Maliye, Bankacılık ve Sigortacılık, Lojistik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım önlisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Tekniker alımı için Elektrik önlisans programından mezun olmak.

1 Teknisyen alımı için Meslek liselerinin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanından mezun olmak.

2 Destek Personeli alımı için Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.

1 Destek Personeli alımı için Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, Aşçı Hijyen Eğitimi belgesine sahip olmak, Aşçılık alanında ustalık belgesine sahip olmak, Aşçı olarak en az 5 (beş) yıl tecrübe sahibi olmak ve bu durumu SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek.

1 Destek Personeli alımı için Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, Geçerlilik süresi dolmamış (G) sınıfı ehliyet sahibi olmak gerekiyor.

Karabük Üniversitesi memur atama başvuru süreci

Karabük Üniversitesi memur alımları için adaylar başvurularını “Karabük Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına” şahsen başvurarak yapacaklardır. Süreç 15 Kasım'ae kadar devam edecektir. 4 Kasım tarihli düzeltme ilanı haberimize işlenmiştir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri