Mülakatsız Tekniker Teknisyen Büro Personeli Aşçı Şoför Alımı Başladı

Kamu kurumu bünyesinde 66 lise, önlisans ve lisans mezunu memur alımı başladı. KSPS 60, 70 ve 75 puanlarla sözleşmeli personel alımı YÖK için olacak. İşte tüm detaylar ve süreç.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yeni sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle 66 adet sözleşmeli personel alınacaktır. Mülakatsız memur alımlarına dair tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığının alınmaması gerekmektedir.

Sözleşmeli memur alımı nitelikleri nelerdir?

8 Destek Personeli (Şoför) Erkek Herhangi bir önlisans programından mezun olmak. E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ya da yeni tip D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Şoför olarak en az 2 yıl çalışma deneyimine sahip olduğunu belgelendirmek. 35 yaşını doldurmamış olmak. SRC-2 ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak 2022 KPSS P93 puan türünden en az 60 puana sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya uygun olmak.

3 Destek Personeli (Aşçı) Erkek Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak. 40 yaşını doldurmamış olmak. Aşçı olarak en az 3 yıl çalışma deneyimine sahip olduğunu belgelendirmek. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı aşçılık dalında ustalık belgesine sahip olmak. 2022 KPSS P94 puan türünden en az 60 puana sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya uygun olmak.

2 Destek Personeli (Aşçı Yardımcısı) Erkek Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak. Alanında en az 1 yıl çalışma deneyimine sahip olduğunu belgelendirmek. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı aşçılık dalında ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS P94 puan türünden en az 60 puana sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya uygun olmak.

1 Destek Personeli (Danışma ve Diğer Hizmetler) Erkek/Kadın Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım veya İletişim ve Halkla İlişkiler programlarının birinden mezun olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS P93 puan türünden en az 60 puana sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya uygun olmak.

19 Destek Personeli (Temizlik ve Diğer Hizmetler) Erkek Herhangi bir önlisans programından mezun olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS P93 puan türünden en az 60 puana sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya uygun olmak.

2 Destek Personeli (Bulaşıkçı) Erkek Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak. 2022 KPSS P94 puan türünden en az 60 puana sahip olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak.

6 Büro Personeli Erkek/Kadın Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonomi, Ekonometri, İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler veya Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümlerinin birinden mezun olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS P3 puan türünden en az 75 puana sahip olmak.

5 Büro Personeli Erkek/Kadın Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri veya Yönetim ve Bilişim Sistemleri bölümlerinin birinden mezun olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS P3 puan türünden en az 75 puana sahip olmak.

2 Büro Personeli Erkek Muhasebe, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları veya Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programlarının birinden mezun olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS P93 puan türünden en az 75 puana sahip olmak.

3 Büro Personeli Erkek/Kadın Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı veya Büro Yönetimi ve Sekreterlik programlarının birinden mezun olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS P93 puan türünden en az 75 puana sahip olmak.

2 Büro Personeli Erkek/Kadın Adalet veya Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği programlarının birinden mezun olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS P93 puan türünden en az 75 puana sahip olmak.

5 Büro Personeli Kadın Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı veya Büro Yönetimi ve Sekreterlik programlarının birinden mezun olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS P93 puan türünden en az 70 puana sahip olmak.

1 Büro Personeli Erkek/Kadın Herhangi bir lisans programından mezun olmak. Televizyon ya da prodüksiyon alanında kurgucu olarak en az 3 yıl çalışma deneyimine sahip olduğunu belgelendirmek. 2022 KPSS P3 puan türünden en az 60 puana sahip olmak.

1 Büro Personeli Erkek/Kadın Herhangi bir lisans programından mezun olmak. Fotoğrafçı olarak en az 3 yıl çalışma deneyimine sahip olduğunu belgelendirmek. 2022 KPSS P3 puan türünden en az 60 puana sahip olmak.

1 Büro Personeli Erkek/Kadın Herhangi bir lisans programından mezun olmak. Sosyal medya yönetimi ve içerik üretimi alanında en az 3 yıl çalışma deneyimine sahip olduğunu belgelendirmek. 2022 KPSS P3 puan türünden en az 60 puana sahip olmak.

1 Teknisyen Erkek Meslek Liselerinin İnşaat Teknolojisi alanından mezun olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. Alanında en az 3 yıl çalışma deneyimine sahip olduğunu belgelendirmek. 2022 KPSS P94 puan türünden en az 60 puana sahip olmak.

1 Teknisyen Erkek Meslek Liselerinin Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanından mezun olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. Alanında en az 3 yıl çalışma deneyimine sahip olduğunu belgelendirmek. 2022 KPSS P94 puan türünden en az 60 puana sahip olmak.

1 Teknisyen Erkek Meslek Liselerinin Elektrik- Elektronik Teknolojisi alanından mezun olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. Alanında en az 3 yıl çalışma deneyimine sahip olduğunu belgelendirmek. 2022 KPSS P94 puan türünden en az 60 puana sahip olmak.

1 Tekniker Erkek Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknikerliği ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama veya Web Tasarımı ve Kodlama programlarının herhangi birinden mezun olmak. Alanında en az 1 yıl çalışma deneyimine sahip olduğunu belgelendirmek. Web Tasarımı alanında sertifikaya sahip olduğunu belgelendirmek. 35 yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS P93 puan türünden en az 60 puana sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya uygun olmak.

1 Tekniker Erkek Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknikerliği ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Tasarımı ve Kodlama, Fotoğraf, Fotoğrafçılık, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, Radyo-Tv Yayımcılığı, Radyo ve Televizyon Yayımcılığı, Radyo ve Televizyon Programcılığı, Televizyon Yapım ve Yönetimi, Radyo-Televizyon Yayımcılığı, Radyo ve TV Yayımcılığı, Radyo ve Televizyon Tekniği, Radyo ve Televizyon Teknolojisi, Film Yapım Teknikleri veya Televizyon ve Radyo Programcılığı programlarının herhangi birinden mezun olmak. Medya veya yapım alanında en az 3 yıl çalışma deneyimine sahip olmak. 2022 KPSS P93 puan türünden en az 60 puana sahip olmak gerekmektedir.

YÖK memur alımı süreci nasıl işler?

YÖK memur alımları için adaylar başvurularını 8-22 Aralık 2023 tarihleri arasında olacak. Başvurular “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi 1600. Cadde No: 10 06800 Bilkent/Çankaya/ANKARA” adresine aşağıda istenilen belgelerle birlikte şahsen ya da posta yoluyla yapabilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri